Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο "μαγικός" τρόπος για να διπλώσετε τα σεντόνια σας με δυο μόνο κινήσεις!

Θα σας λύσει τα χέρια!

11 Μαρτίου 2020 14:49
Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ποιος δεν έχει βασανιστεί, ταλαιπωρηθεί και αναθεματίσει με το δίπλωμα των σεντονιών; Όσο να 'ναι και όσο ύψος και να έχεις το να διπλώσεις ένα διπλό σεντόνι είναι δύσκολη δουλειά. Κι αν δεν διπλωθεί σωστά μετά σου πιάνει και το διπλάσιο χώρο στη ντουλάπα. Εν ολίγοις, πολλά τα προβλήματα από ένα και μόνο υφασμάτινο αντικείμενο! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου λύσουμε το πρόβλημα! Ωστόσο, μιας και μιλάμε για "ρουχισμό" του κρεβατιού, δείτε εδώ το κόλπο για να απομακρύνετε τα ακάρεα από το στρώμα σας!

Ψάξαμε και βρήκαμε ειδικά για εσάς τον τέλειο και εύκολο τρόπο για να διπλώσετε ένα ζευγάρι σεντόνια αλλά και να το τακτοποιήσετε σωστά ώστε να μην ψάχνετε αλλού τις μαξιλαροθήκες κι αλλού όλα τα υπόλοιπα.

Η Μάρθα Στιούαρτ ειδική σε θέματα σπιτιού και πιο συγκεκριμένα οργάνωσης αποκαλύπτει ένα μυστικό για να διπλώνουμε τα σετ σεντονιών μας. Το κλειδί βρίσκεται στην σωστή χρήση της μαξιλαροθήκης.

Δείτε στο παρακάτω video όλη τη διαδικασία:

Έχετε μαύρα ή κόκκινα σεντόνια στο κρεβάτι σας; Πετάξτε τα άμεσα, κινδυνεύετε από...

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ σημαντικό. Αν χρησιμοποιείτε κόκκινα ή μαύρα σεντόνια στο κρεβάτι του σπιτιού σας, σας έχουμε έναν βασικό λόγο για να τα πετάξετε αμέσως!

Οι κοριοί είναι έντομα παρασιτικά, αιμομυζητικά, χωρίς φτερά, μεγέθους 4-7 mm. Συναντώνται σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων, και σας έχουμε και τον τρόπο για να απαλλαγείτε από αυτά.

Στους κοριούς περιλαμβάνονται πολλά είδη, δύο όμως μόνο έχουν ιατρικό ενδιαφέρον, καθόσον παρασιτούν τον άνθρωπο, το είδος Cimex lectularius (κοινός κοριός ή κοριός του κρεβατιού: bedbug) και το είδος Cimex hemipterus (κοριός των τροπικών).

Το δεύτερο είναι ο κοριός των τροπικών περιοχών, στην Ασία, στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική. Στην Ελλάδα ευδοκιμεί το πρώτο είδος, ο κοριός του κρεβατιού. Πρόσφατα σε μια έρευνα που ασχολείται με τη μελέτη των κοριών, ανακάλυψε ότι έχουν μια εκπληκτική προτίμηση, που θα μπορούσε να δράσει προληπτικά την αναπαραγωγή των κοριών του κρεβατιού στο σπίτι μας, σε μια πρώτη βάση. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ερευνητής εξηγεί ότι οι κοριοί έχουν μια προτίμηση για συγκεκριμένα χρώματα, και αδιαφορούν για άλλα χρώματα!

Η αρχική μελέτη έγινε στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και την ένωση κολεγίων στο Λίνκολν. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι κοριοί του κρεβατιού προσελκύονταν από το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, ενώ απέφευγαν το πράσινο και το κίτρινο. Αυτή η προτίμηση πιστεύεται ότι οφείλεται στην εξέλιξη του είδους και βασίζεται στην προσαρμογή.

Γι” αυτό λοιπόν, αν έχετε πρόβλημα με κοριούς, καλό είναι να αποφεύγετε σκούρα σεντόνια! Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες και μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες με τους φίλους σας!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share