Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Galanis: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις για το σπίτι

11 Μαρτίου 2020 13:42
Galanis: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις για το σπίτι

Στο κατάστημα Galanis in House βρίσκουμε υπέροχα έπιπλα για το νέο μας σπίτι ή για την ανανέωση των προσωπικών μας χώρων. Μια ματιά στο www.galanis-inhouse.gr επιλέγουμε stylish σετ για κάθε σπίτι ή διαμέρισμα.

Για παράδειγμα, το γωνιακό πολυμορφικό σετ σαλονιού Vogue με μόλις €690 (από €1.100) που θα το βρείτε σε διαφορετικούς χρωματισμούς και σε μία μεγάλη ποικιλία αδιάβροχων και αλέκιαστων υφασμάτων. To highlight; Μπορείτε να παραγγείλετε το σαλόνι ακριβώς στις διαστάσεις που θέλετε κατόπιν παραγγελίας!

σετ τραπεζαρίας

Για τα επίσημα τραπέζια και τα καλέσματα, προτείνουμε το μοντέρνο και minimal σετ τραπεζαρίας Opera με μόλις €590 (από €1.100) σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ξύλου ανάμεσα σε οξιά, δρυ ή καρυδιά, ενώ εκτός από τις εργοστασιακές διαστάσεις μπορείτε να ζητήσετε τα μέτρα που εξυπηρετούν τον προσωπικό σας χώρο.

κρεβατοκάμαρα

Όσο για το υπνοδωμάτιο; Διαλέγουμε το minimal αλλά πολύ κομψό σετ κρεβατοκάμαρας Domino με κρεβάτι, 2 κομοδίνα, τουαλέτα και καθρέπτη. με δυνατότητα επιλογής ξύλου όπως είναι οξιά, δρυς ή καρυδιά και υψηλής ποιότητας CPL σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Και όλα αυτά με €850 (από €1.490).

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share