Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρίχνει λεμόνι, δενδρολίβανο και βανίλια στην κατσαρόλα - Κάντε το και δείτε τι θα γίνει (Video)

Απίθανο!

10 Μαρτίου 2020 16:57
Ρίχνει λεμόνι, δενδρολίβανο και βανίλια στην κατσαρόλα - Κάντε το και δείτε τι θα γίνει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάντε το σπίτι σας να μυρίζει φανταστικά και με εντελώς φυσικό τρόπο. Τοποθετήστε μερικά κλαδάκια από δεντρολίβανο, φέτες λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού βανίλια σε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να σιγοβράσει.

Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Επιπλέον, έχετε σκεφτεί ποτέ τι μπορείτε να δημιουργήσετε με ασπιρίνη και λεμόνι; Όταν μάθετε τις θαυματουργές τους ιδιότητες, θα το κάνετε συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Βάζει ένα μπολ με λεμόνι και νερό στον φούρνο μικροκυμάτων! Μετά απο 3 λεπτά καταφέρνει να απαλλαγεί από...

Στο εσωτερικού του φούρνου μικροκυμάτων με τον καιρό συσσωρεύονται λίπη και καμμένα υπολείμματα. Αν δοκιμάσετε όμως αυτό το κόλπο με το λεμόνι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από αυτά!

Οι περισσότεροι θα γνωρίζουμε πόσο μπελάς είναι να καθαρίσουμε τον φούρνο μικροκυμάτων. Πως λοιπόν να τα καθαρίσουμε γρήγορα και χωρίς κόπο; Γεμίστε ένα μπολάκι με 3/4 μέρη νερό και βάλτε ένα κομμένο στη μέση λεμόνι. Βάλτε το μπολ μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και θέστε τον σε λειτουργία για 3-5 λεπτά. Ακόμα αν βάλετε τα λεμόνια μέσα σε ένα μπολ με νερό μπορείτε να τα διατηρήσετε φρέσκα περισσότερο καιρό!

Οι υδρατμοί έχουν μαλακώσει τα ξεραμένα λίπη και τώρα μπορείτε να σκουπίσετε με μια υγρή πετσέτα το εσωτερικό του. Για δύσκολους λεκέδες βουτήξτε τη πετσέτα μέσα στο ζεστό νερό και συνεχίστε να σκουπίζετε.

Όχι μόνο ο φούρνος μικροκυμάτων θα είναι πεντακάθαρος, αλλά και θα μοσχομυρίζει φρέσκο λεμόνι! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

Τρίβει τα δερμάτινα παπούτσια του με ένα λεμόνι! Μόλις δείτε το αποτέλεσμα σίγουρα θα το δοκιμάσετε!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού είναι γνωστές σε όλους μας καθώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην καθαριότητα αλλά και σε θέματα υγείας και ομορφιάς, όπως για παράδειγμα για να αποκτήσουμε σκληρά νύχια που δεν σπάνε!

Οι αντιοξειδωτικές του ουσία είναι αυτή που το κατατάσσει στην κορυφή της λίστας των φυτικών καθαριστικών και αποδεικνύεται περίτρανα αφού μπορεί να απολυμάνει από μικρόβια και βακτήρια αλλά με τον κατάλληλο συνδυασμύ υλικών να αφαιρέσει ακόμη και επίμονους λεκέδες από σκουριά.

Το Athensmagazine.gr σήμερα έρχεται να σου δείξει μια νέα του ιδιότητα ως... γυαλιστικό! Ναι, καλά διάβασες! Μπορείς κάλλιστα και ανέξοδα να γυαλίσεις τα δερμάτινα παπούτσια σου με ένα και μόνο λεμόνι!

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και για μερικές ακόμη χρήσεις του λεμονιού:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share