Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γεμίζει ένα σπιρτόκουτο με μαγειρική σόδα και από πάνω ρίχνει κόλλα - Αυτό που φτιάχνει είναι απίστευτο!

Μείναμε άφωνοι!

6 Μαρτίου 2020 13:10
Γεμίζει ένα σπιρτόκουτο με μαγειρική σόδα και από πάνω ρίχνει κόλλα - Αυτό που φτιάχνει είναι απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαγειρική σόδα έχει πάμπολλες χρήσεις. Την έχουμε χρησιμοποιήσει στα πιο τρελά πράγματα και πάντα αποδεικνύεται σωτήρια και θαυματουργή. Την έχουμε χρησιμοποιήσει από θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα εδώ θα δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στη θήκη του πλυντηρίου, μέχρι θέματα υγείας, εδώ θα δείτε πως μπορεί να σας σώσει από την ουρολοίμωξη!

Σήμερα όμως θα σας δείξουμε κάτι πραγματικά απίστευτο! Ένας άντρας γέμισε ένα σπιρτόκουτο με μαγειρική σόδα και στη συνέχεια έριξε από πάνω υγρή κόλλα! Στην αρχή του βίντεο μας δείχνει πόσο συμπαγές μπορεί να γίνει ένα τέτοιο μείγμα και το αποδεικνύει καθώς το χτυπάει με σφυρί και αυτό δεν σπάει. Η κατασκευή του με το σπιρτόκουτο προορίζεται για πόμολο ντουλάπας ή συρταριού και είναι πραγματικά ότι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει καθώς είναι ευφυέστατο και με μηδενικό κόστος!

Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και άλλα μικρά κόλπα με αυτό τον συνδυασμό:

Θα γλιτώσετε χρήματα: Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού για το πλυντήριο με μαγειρική σόδα

Θες να φτιάξεις μόνη σου σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού για το πλυντήριο; Με μαγειρική σόδα και αυτή την συνταγή θα τα καταφέρεις!

Για να προστατέψουν το περιβάλλον και την υγεία τους, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο επιλέγουν να χρησιμοποιούν οικολογικά καθαριστικά προϊόντα. Αντίθετα με τις συμβατικές μεθόδους, τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν επιθετικές χημικές ουσίες.

Αν και η βιομηχανία μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι τα χημικά προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή για το καθάρισμα του σπιτιού, στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές που χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά και έχουν παρόμοια αποτελέσματα χωρίς να μας εκθέτουν σε βλαβερές χημικές ουσίες.

Για τον λόγο αυτό σας αποκαλύπτουμε πως μπορείτε να φτιάξετε δικά σας καθαριστικά που να μην είναι βλαβερά αλλά και να έχετε το ίδιο καλό αποτέλεσμα!

Αν θέλετε που ακόμα είναι χρηστική η μαγειρική σόδα στο σπίτι πατήστε εδώ!

Ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω κείμενο:

Πάρτε μαγειρική σόδα, λεμόνι και ξύδι και σωθείτε μια για πάντα!

Ένα φοβερό έξυπνο tip για να εξαφανίσετε τις άσχημες οσμές, το μόνο που θέλετε είναι μαγειρική σόδα, λεμόνι και ξύδι!

Καθαρό σιφόνι μπάνιου –Συμβουλές για το σπίτι:

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα, με το σιφόνι από το μπάνιο σας; Θεωρείτε πως είναι βρώμικο το σιφόνι από το μπάνιο σας; Πιστεύετε πως έχει δυσοσμία (σ.σ. δυσάρεστη μυρωδιά), το σιφόνι από το μπάνιο σας; Μην ανησυχείτε! Δεν συντρέχει λόγος να αγχώνεστε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε σε πρώτη φάση, είναι να εφαρμόσετε κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους καθαριότητας.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν δύο τρόποι για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας


1ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με ξίδι Ξεκινήστε την καθαριότητα του σιφονιού ρίχνοντας 1 φλ. ξίδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το ξίδι να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ο τελευταίος τρόπος για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας

2ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με λεμόνι Αν η δυσοσμία δεν εξαφανιστεί με το ξίδι μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε το λεμόνι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλ. ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

Προσοχή: Σε περίπτωση, που μετά την εφαρμογή των παραπάνω τρόπων, το σιφόνι σας συνεχίσει να έχει δυσάρεστη μυρωδιά, καλό θα ήταν να καλέσετε έναν υδραυλικό.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share