Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλος κίνδυνος στα τρόφιμα: Βγάλτε τα μαγνητάκια από το ψυγείο τώρα

Προσοχή!

29 Φεβρουαρίου 2020 12:32
Μεγάλος κίνδυνος στα τρόφιμα: Βγάλτε τα μαγνητάκια από το ψυγείο τώρα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Γι αυτό πάρτε τα μέτρα σας και βγάλτε τα μαγνητάκια από το ψυγείο σας

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι το οποίο δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα. Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλεκτρική οικιακη συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λόγω συσκευης διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.
Ο καθένας έχει ένα διακοσμητικό μαγνήτη στο ψυγείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε η υποψία ότι είναι επιβλαβή.

Δείτε τι άλλο θα πρέπει να προσέχουμε στο ψυγείο.

Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει όταν βάζετε τα πορτοκάλια στο ψυγείο

Βρήκαμε το κόλπο με το πορτοκάλι στο ψυγείο που θα σας λύσει τα χέρια και είναι πανεύκολο.

Τα πορτοκάλια είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο θρεπτικά φρούτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μάλιστα και με την μαγειρική σοδα για διάφορες χρήσεις στο σπίτι.

Ωστόσο, μπορεί να δώσει μικρολύσεις και σε άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα καθαριότητας και μυρωδιάς. Τι θα συμβεί για παράδειγμα αν το βάλετε στο ψυγείο μαζί με λίγο αλάτι;

Πάρτε ένα πορτοκάλι και κόψτε το στη μέση. Βγάλτε τη σάρκα του και χρησιμοποιήστε τις φλούδες ως μπολάκι. Τι πρέπει να κάνετε; Αρχικά πάρτε ένα πορτοκάλι και κόψτε το στη μέση. Βγάλτε τη σάρκα του και χρησιμοποιήστε τις φλούδες ως μπολάκι.

Στη συνέχεια γεμίστε τη μισή φλούδα με αλάτι και τοποθετήστε τη μέσα στο ψυγείο και συγκεκριμένα στη μέση στο πίσω μέρος.

Αφήστε το πορτοκάλι με το αλάτι μέσα στο ψυγείο μέχρι να δείτε το αλάτι να υγροποιείται. Μόλις το αλάτι γίνει διαφανές, πετάξτε το πορτοκάλι και τοποθετήστε νέα φλούδα με αλάτι. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα διαπιστώσετε ότι όλες οι άσχημες μυρωδιές θα έχουν φύγει από το εσωτερικό του ψυγείου σας και όλος ο χώρος θα μοσχομυρίσει. Δοκιμάστε το κόλπο σε περίπτωση που ξεχάσατε κάποιο φρούτο, λαχανικό ή φαγητό μέσα στο ψυγείο και χάλασε ή αν το ψυγείο σας έχει κάποιο πρόβλημα και μυρίζει εσωτερικά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share