Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Κόβει ένα σφουγγάρι και βάζει μέσα ένα μαγνήτη. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Σωτήρια λύση!

18 Φεβρουαρίου 2020 15:34
Κόβει ένα σφουγγάρι και βάζει μέσα ένα μαγνήτη. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να σας βρίσκει πάντα σωτήριες και οικονομικές λύσεις για τα καθημερινά σας προβλήματα, όπως για παράδειγμα πώς μπορείτε να απομακρύνετε την άσχημη μυρωδιά από το πλυντήριο σας.

Ένα ακόμη πρόβλημα όλων των νοικοκυρών είναι το πλύσιμο των μπουκαλιών και είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα μπουκάλια έχουν στενό λαιμό και με τα χίλια ζόρια χωράει μέσα το σφουγγάρι των πιάτων, πόσο μάλλον το χέρι μας για να τα καθαρίσουμε σωστά.

Η λύση λοιπόν βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί. Ο άντρας αυτός κόβει στη μέση ένα σφουγγάρι χαράσσει τη μια πλευρά και βάζει μέσα ένα μαγνήτη. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό μιας και βάζει το ένα κομμάτι μέσα στο μπουκάλι και με το άλλο απ' έξω μαγνητίζονται με αποτέλεσμα όταν κινεί το έξω σφουγγάρι παράλληλα να κινείται και το μέσα όπου θέλει χωρίς κανέναν κόπο. Μια λύση που σίγουρα θα δοκιμάσουμε!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικές ακόμη λύσεις σε καθημερινά προβλήματα στο βίντεο που ακολουθεί:

Eco-friendly cleaning tips to try at home. 🌍

Posted by 5-Minute Crafts on Tuesday, 11 February 2020

Έριξε στοματικό διάλυμα στο βάζο με τα λουλούδια! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Όλοι μας αγαπάμε τα λουλούδια και τα προτιμάμε για το "στολισμό" του σπιτιού μας, δυστυχώς όμως μαραίνονται γρήγορα και το θέαμα μιας ξεραμένης ανθοδέσμης δεν είναι και το καλύτερο. Αφού λοιπόν το στοματικό διάλυμα μας έλυσε τα χέρια στη δυσοσμία του κάδου πλυντηρίου ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε και στα λουλούδια μας.

Μια χρήσιμη συμβουλή για να κάνετε τα λουλούδια σας να ζήσουν περισσότερο είναι να ρίξετε λίγο στοματικό διάλυμα στο βάζο τους. Ακούγεται περίεργο αλλά μια μικρή ποσότητα θα διατηρήσει τα λουλούδια σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστείτε δύο κουταλιές της σούπας για κάθε λίτρο νερό.

Θέλετε να μάθετε και άλλες χρήσεις του στοματικού διαλύματος; Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Μέσα σε ένα βάζο ρίχνει ένα κέρμα! Τότε βλέπει να συμβαίνει κάτι περίεργο στα λουλούδια του!

Θέλετε να διατηρήσετε τα λουλούδια σας για περισσότερο καιρό και να σταματήσουν να μαραίνονται τόσο γρήγορα; Ένα κόλπο είναι αυτό με το κέρμα. Τα λουλούδια θα αναζωογονηθούν και το σπίτι σας θα μυρίζει φρεσκάδα για πιο πολύ καιρό!

Δείτε επίσης τι συμβολίζουν τα λουλούδια! Σε ποιες περιστάσεις ταιριάζει το καθένα;

Ρίξτε ένα κέρμα στο νερό του βάζου για να δώσετε στα λουλούδια σας επιπλέον διάρκεια ζωής. Ο χαλκός λειτουργεί ως μέσο οξίνισης που αποτρέπει τους μύκητες και τα βακτήρια να αναπτυχθούν.

λουλούδια

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share