Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε μαγειρική σόδα μέσα σε ένα άδειο τάπερ κι έκλεισε το καπάκι - όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε σίγουρα!

Απίστευτο!

15 Φεβρουαρίου 2020 08:29
Έβαλε μαγειρική σόδα μέσα σε ένα άδειο τάπερ κι έκλεισε το καπάκι - όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε σίγουρα!

Μέσα σε ένα τάπερ που έχεις στο σπίτι σου βάλε μαγειρική σόδα και κλείσε το καπάκι, δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα!

H μαγειρική σόδα κάνει καλό, σας το έχουμε πει χιλιάδες φορές! Τόσο στην υγεία, όσο και στην καθαριότητα! Τα πλαστικά τάπερ απορροφούν τις μυρωδιές των φαγητών που είχαν αποθηκευτεί στο εσωτερικό τους, γιατί είναι κατασκευασμένα από πορώδες πλαστικό. Ωστόσο, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να καθαρίζονται χωρίς να μένει η μυρωδιά. Με υλικά που έχετε στο σπίτι, οι μυρωδιές μπορούν να εξαφανιστούν.

Επειδή τα φαγητά που έχουν αποθηκευτεί για καιρό σε ένα πλαστικό τάπερ αφήνουν μια δυσάρεστη μυρωδιά που δεν φεύγει εντελώς με το πλύσιμο, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη η μαγειρική σόδα. Πλύνετε το τάπερ και βάλτε μέσα μαγειρική σόδα. Όσο περισσότερο την αφήσετε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Ένα ακόμη κόλπο που απομακρύνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές από τα πλαστικά τάπερ, είναι η χρήση χαρτιού. Τσαλακώστε μια απόδειξη που δεν χρειάζεστε, ένα κομμάτι εφημερίδας ή ένα χαρτί τετραδίου. Τοποθετήστε το μέσα στο τάπερ και κλείστε το καπάκι. Όταν το ξανανοίξετε, δεν θα υπάρχει μυρωδιά ή λιπαρότητα. Αφήστε το χαρτί μέσα στο τάπερ για περίπου μισή ώρα. Είναι επίσης αποτελεσματικό, για την εξάλειψη των οσμών αλλά και για την επαναφορά του χρώματος χωρίς σημάδια θαμπάδας, να αφήσετε το τάπερ στον ήλιο. Η έκθεση στον ήλιο λειτουργεί ως φυσικό λευκαντικό για το πλαστικό....

Δείτε το βίντεο με το τσαλακωμένο χαρτί που απορροφά τις δυσάρεστες οσμές

Βάζει μαγειρική σόδα στην μπλούζα και την τρίβει με οδοντόβουρτσα...Σε χρόνο 0 εξαφανίζει τον πιο ισχυρό λεκέ!

Σε χρόνο 0 με αυτή την θαυματουργή συνταγή με μαγειρική σόδα μπορείτε να εξαφανίσετε έναν από τους πιο ισχυρούς λεκέδες, που καταστρέφει τα ρούχα! Δεν είναι άλλος από...

Έτσι, η μαγειρική σόδα δεν κάνει μόνο θαύματα στην υγεία, όπως να απαλύνει πόνους από τα πόδια, αλλά είναι και ένα ισχυρό καθαριστικό. Μην πετάτε πότε λοιπόν τα ρούχα σας που έχουν λερωθεί με λαδιές. Το μυστικό για να τις απομακρύνετε σε 3 βήματα!

Τίποτα δε χαλάει περισσότερο ένα ωραίο ρούχο από μια λαδιά. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή που πέφτει πάνω μας το λάδι ενώ τρώμε ή μαγειρεύουμε. Κοιτάμε διστακτικά κάτω για να τσεκάρουμε τη ζημιά, και ανακαλύπτουμε μια τεράστια λαδιά στην αγαπημένη μας μπλούζα. Μερικές φορές, τα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ δεν κάνουν τίποτα. Ευτυχώς μάθαμε ένα τέλειο μυστικό για να διώξουμε αυτούς τους πεισματάρικους λεκέδες.

Ακολουθώντας λίγα βήματα, η λαδιά θα εξαφανιστεί αμέσως.

Υλικά:

– Υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα

– αντισκωριακό-Λιπαντικό WD-40

– Μαγειρική σόδα

– Μια οδοντόβουρτσα

– Ένα κομμάτι χαρτόνι

– Μπατονέτες

Πρώτα τοποθέτησε το χαρτόνι μέσα στην μπλούζα για να μην λερώσεις την πλευρά που δεν είναι λεκιασμένη. Ψέκασε τη λαδιά με WD-40 και χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για να το τρίψεις.

Βάλε μπόλικη μαγειρική σόδα πάνω στη λαδιά. Χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να απορροφηθεί το λάδι.

Χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα για να τρίψεις τη σόδα πάνω στο λεκέ. Συνέχισε το τρίψιμο μέχρι να σχηματιστούν μπαλάκια από τη σόδα.

Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι πριν ρίξεις το απορρυπαντικό για τα πιάτα.

Τώρα ήρθε η ώρα για το απορρυπαντικό. Βάλε λίγο πάνω από τη σόδα και ξεκίνα να τρίβεις ξανά. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσεις ένα πανάκι αντί για την οδοντόβουρτσα γιατί η σόδα θα αρχίσει να κολλάει.

Τρίψε καλά! Και τώρα τελείωσες! Βάλε το μπλουζάκι στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα (δε θα τα επηρεάσει).

Μετά το πλύσιμο, η μπλούζα σου θα μοιάζει σαν καινούρια. Μη φοβάσαι να επαναλάβεις τη διαδικασία αν ο λεκές φαίνεται ακόμα. Μοιράσου αυτό το μυστικό με τους φίλους σου!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share