Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκεί πάνε οι κάλτσες που "τρώει" το πλυντήριο σας...Δεν πάει το μυαλό σας!

Λύθηκε το μυστήριο!

8 Φεβρουαρίου 2020 20:05
Εκεί πάνε οι κάλτσες που

Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει πολλούς ανθρώπους, και που αποτελούσε μέχρι τώρα ένα μυστήριο, είναι το πού πάνε οι κάλτσες που τρώει το πλυντήριο. Φωτογραφίες αποδεικνύουν ποια είναι η αλήθεια!

Ένα ζευγάρι που δουλεύει ως διαχειριστές ακινήτων κατέρριψαν τον μύθο για την εξαφάνιση των ρούχων στο πλυντήριο, όταν ανακάλυψαν δεκάδες κάλτσες και εσώρουχα και μια πιστωτική κάρτα κάτω από το χαλασμένο πλυντήριό τους.

Η Κάθι Χινζ από την Καλιφόρνια ανέφερε ότι την ανακάλυψη έκανε ο άντρας της όταν προσπάθησε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο που «δεν λειτουργούσε κανονικά.»

Όταν ο άντρας αποφάσισε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο, αφαίρεσε το μπροστινό πλαίσιο και σοκαρισμένος είδε ότι εκεί μέσα είχαν παγιδευτεί πολλά ρούχα. Τα ρούχα αυτά χάνονται, ενώ κάποιες φορές έχουν δυσάρεστη οσμή, για αυτό και πρέπει να προσέχετε το πλυντήριο σας και να το κάνετε να λάμπει!

Όταν έβγαλε και την αντλία νερού που βγάζει το νερό από το πλυντήριο, βρήκε και 7 δολάρια σε ψιλά.

«Για όλους εσάς που ορκίζεστε ότι το πλυντήριό σας τρώει τα ρούχα και σας έχουν πει οι «επαγγελματίες» ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά απλός μύθος…Ορίστε οι αποδείξεις», έγραψε η Κάθι.

«Ο άντρας μου κάνει αυτή την δουλειά 25 χρόνια και για 25 χρόνια δουλεύει με συσκευές όπως πλυντήρια και στεγνωτήρες. Ποτέ όμως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Οπότε, την επόμενη φορά που θα χάσετε καμιά κάλτσα να θυμάστε. Μπορεί απλά το πλυντήριό σας να είναι πεινασμένο», έγραψε η Κάθι στο Twitter.

Η ανάρτηση της Κάθι στο Twitter έγινε ανάρπαστη, όταν μια χρήστης που ονομάζεται Σάρα το κοινοποίησε με τον τίτλο «Δεν νιώθω πια τρελή που χάνω κάλτσες.»

Ρίχνει αυτό το απλό υλικό μέσα στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! (Video)

Χρειάζεστε κάτι για να ενισχύσετε τη μπουγάδα σας και γενικά το καθάρισμα τους σπιτιού σας; Αυτό το ισχυρό καθαριστικό είναι φιλικό για το περιβάλλον και οικονομικό! Είναι μια ασφαλής εναλλακτική για τα τοξικά χημικά και απαραίτητο για το πλυντήριο σας.

Έχετε παρατηρήσει ότι τα καινούρια ρούχα, οι πετσέτες, ακόμα και τα παιδικά ρούχα βγαίνουν με επίχρισμα υφάσματος; Αυτό μπορεί να κάνει τα υφάσματα να έχουν σκληρή υφή. Προσθέτοντας μία κούπα λευκό ξύδι στο ξέπλυμα στο πλυντήριο, τα υφάσματα γίνονται πιο μαλακά.

Το λευκό ξίδι είναι τέλειο για να απολυμάνετε τα ρούχα και τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Για να απολυμάνετε το πλυντήριο σας, βάλτε μία με δύο κούπες ξύδι αντί για χλωρίνη.

Βάλτε μία κούπα ξίδι στην πρόπλυση για να προστατέψετε τα χρωματιστά. Για να αποφύγετε το ξέβαμμα κάποιου ρούχου, βάλτε το για ένα βράδυ σε ένα μίγμα με νερό και ξύδι (αναλογία ένα προς ένα).

Για να διατηρήσετε τα λευκά σας λευκά, βάλτε μία με δύο κούπες ξύδι σε μία κανονική πλύση για λευκά. Για να λευκάνετε κάποιο ρούχο με μεγαλύτερο πρόβλημα μεμονωμένα, βάλτε το για ένα βράδυ σε μία λεκάνη με 5 κούπες νερό και 2 κούπες λευκό ξύδι.

Αν τα ρούχα σας μυρίζουν παρά το πλύσιμο (για παράδειγμα τα ρούχα γυμναστικής) ή αν μυρίζουν επειδή έμειναν στο πλυντήριο για πολύ, μπορείτε να προσθέσετε μία με δύο κούπες στην πρόπλυση ή στο ξέπλυμα του πλυντηρίου.

Αν κάποια ρούχα σας έχουν λεκέδες λόγω ιδρώτα, μπορείτε να ψεκάσετε το σημείο με λίγο ξύδι λίγα λεπτά πριν το πλύσιμο. Για παλιότερους λεκέδες ή για ρούχα που έχουν αρχίσει να ξεβάφουν, ψεκάστε το σημείο του λεκέ πριν το πλύσιμο και πιέστε με ένα λευκό πανί για να φύγει πιο εύκολα ο λεκές.

Μπορείτε να καθαρίσετε και το πλυντήριο σας με το λευκό ξύδι. Βάλτε 5 κούπες λευκό ξύδι σε μια άδεια πλύση μία φορά το μήνα για να απολυμάνετε το εσωτερικό, να απομακρύνετε τα άλατα και τα κατάλοιπα και να καθαρίσετε τους σωλήνες του πλυντηρίου.

Μπορείτε να καθαρίσετε και το εξωτερικό με ένα παρόμοιο μίγμα, για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του απορρυπαντικού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share