Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Βάζει κανέλα στον κήπο της και...αυτό που συμβαίνει στα φυτά, θα σας λύσει τα χέρια!

Δεν θα το πιστεύετε!

9 Ιανουαρίου 2020 21:00
Βάζει κανέλα στον κήπο της και...αυτό που συμβαίνει στα φυτά, θα σας λύσει τα χέρια!

Ένα κόλπο που θα τονώσει την υγεία των φυτών σας, και οφείλεται στην θαυματουργή κανέλα. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι επωφελούνται από τη χρήση της κανέλας!

Πέρα από τα οφέλη που έχει η κανέλα στον άνθρωπο, έχει και πολλά για τα φυτά σας. Μπορεί να μην υπάρχουν πτηνά ή καρχαρίες που να επιτίθενται στους σπόρους, αλλά υπάρχουν ασθένειες.

Ο όρος κηπουρική καλύπτει μια σειρά από ασθένειες που επιτίθενται με μικρούς σπόρους και οδηγούν στην καταστροφή τους. Αυτό μπορεί να προκληθεί από διάφορους μύκητες και συνθήκες του εδάφους.

κανέλα

Η κανέλα, είναι ένας αποδεδειγμένος μαχητής κατά του μύκητα. Αν βάλετε στο έδαφος σας κανέλα μπορεί να εμποδίσει την απομάκρυνση τους από τους σπόρους.

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο προσθέτοντας μερικές κουταλιές αλάτι! Ο λόγος; Ευφυέστατος!

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο προσθέτοντας μερικές κουταλιές αλάτι! Ο λόγος; Ευφυέστατος!

Αφήστε 5 λεπτά αλάτι χοντρό στο πάτωμα της κουζίνας και περιμένετε! Το αποτέλεσμα... μαγικό!

Είναι τόσο απογοητευτικό όταν τα λευκά σας ρούχα βγαίνουν από το πλυντήριο με ελαφριά ροζ απόχρωση, εξαιτίας μιας μοναδικής κόκκινης κάλτσα που κατάφερε να βρει το δρόμο της μέσα στο πλυντήριο. Ή όταν τα σκούρα ή τα χρωματιστά σας καταλήγουν να γίνουν ξεθωριασμένα και θαμπά.

Υπάρχουν αμέτρητα κόλπα για το πώς να κρατήσετε τα λευκά σας κατάλευκα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να προστατεύσετε τα χρωματιστά σας. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι η ντουλάπα σας θα συνεχίζει να λάμπει σαν το ουράνιο τόξο.

Μαύρο πιπέρι

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι για να πλύνετε μαζί με το κανονικό απορρυπαντικό σας. Προσθέστε το μαζί με τα ρούχα και όχι στο συρτάρι απορρυπαντικού και στη συνέχεια εκτελέστε κρύο κύκλο. Το πιπέρι λειτουργεί σαν ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα σαπουνιού από τα ρούχα σας. Αυτός είναι συνήθως ο λόγος που τα χρώματα ξεθωριάζουν αρχικά.

undefined

Αλάτι

Προσθέστε μερικές κουταλιές αλάτι στο πλυντήριο σας για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αυτό θα εμποδίσει το σαπούνι να κολλήσει στις ίνες, επιτρέποντάς στα ρούχα να ακτινοβολούν.

Ξύδι

Το ξίδι είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να αφαιρέσετε υπολείμματα σαπουνιού. Επίσης λειτουργεί ταυτόχρονα ως φυσικό μαλακτικό ρούχων. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι στο πλύσιμο, και μην ανησυχείτε, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί όταν τα ρούχα σας στεγνώσουν.

Λεμόνι

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού. Ακόμα και τα πιο ξεθωριασμένα ρούχα σας μπορούν να επανέλθουν στη ζωή με αυτόν τον ισχυρό χυμό.

Καφές

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε καφέ ή μαύρο τσάι ως μια φυσική χρωστική ουσία για τα σκούρα ρούχα. Βράστε δύο φλιτζάνια καφέ της επιλογής σας και προσθέστε τα στο πλυντήριο (όχι στο συρτάρι απορρυπαντικού). Θυμηθείτε να ελέγξετε ότι έχετε μόνο μαύρα ρούχα στο πλύσιμο – ο καφές δεν προορίζεται για ανοιχτόχρωμα χρώματα.

Ρίχνει αλάτι σε έναν πίνακα και αρχίζει να... Δείτε εδώ! (Video)

undefined

Viral έχει γίνει ο επιστήμονας που κάνει πειράματα και τα ανεβάζει στο ίντερνετ! Αυτήν την φορά πήρε αλάτι και το έριξε σε έναν πίνακα! Το βίντεο πραγματικά θα σας κάνει να κολλήσετε!

Το τελευταίο του «κόλπο» έχει ήδη γίνει viral κ δείχνει τα μοναδικά σχέδια που δημιουργεί με αλάτι σ μία πλατφόρμα που πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Δείτε ακόμα: Ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στην ψύξη μετά το θάνατό του!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε το αμέσως! (Video)

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε 7 διαφορετικές χρήσεις με αλάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχουν. Ρίχνει ένα ποτήρι αλάτι μέσα στο νεροχύτη. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Από το καθάρισμα αυγών, μέχρι και το... καθάρισμα της πλάκας στο σίδερό σας. Κόβει ένα λεμόνι και ρίχνει λίγο αλάτι! Αυτό που θα κάνει λογικά θα το δοκιμάσετε

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share