Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια καρέκλα έχει γίνει viral! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Τη λατρέψαμε!

28 Δεκεμβρίου 2019 13:44
Μια καρέκλα έχει γίνει viral! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Όλοι μας θέλουμε να καθόμαστε αναπαυτικά είτε στον καναπέ μας για να δούμε μια ταινία, είτε στο κρεβάτι μας για να διαβάσουμε ένα βιβλίο μέχρι να μας πάρει ο ύπνος και ακόμα περισσότερο όταν καθόμαστε σε μια καρέκλα στο γραφείο για ώρες.

Οι σχεδιαστές επίπλων κοιτούν να δημιουργούν έπιπλα τόσο ευφάνταστα και με μοναδικό design αλλά και αναπαυτικά. Επειδή λοιπόν πολλοί είναι εκείνοι που βολεύονται να κάθονται οκλαδόν, μια στάση που δεν εξυπηρετεί και ιδιαίτερα όταν κάθεσαι σε μια τυπική καρέκλα γραφείου. Γι' αυτό η λύση δόθηκε από την εταιρεία Soul Seat όπου δημιούργησε την καρέκλα που έγινε viral, κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλοι την έχουν λατρέψει! Ωστόσο, αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό και με πιο απλό σχεδιασμό το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα στα καταστήματα Σκλαβενίτης την καρέκλα που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σας.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της viral καρέκλας είναι εμπνευσμένος από τη φυσική στάση που παίρνει το σώμα μας όταν καθόμαστε στο έδαφος, αλλά και από τον τρόπο που καθόταν ο άνθρωπος πριν καν ακόμα εφευρεθούν οι καρέκλες. Εκτός από οκλαδόν, μπορείτε να καθίσετε και με πολλούς ακόμα τρόπους.

Είναι «χτισμένη» σε δύο επίπεδα, ένα κάθισμα, σε στιλ σκαμπό, χωρίς πλάτη και βραχιόνες, και μια επίπεδη επιφάνεια, η οποία σου επιτρέπει να κάθεσαι πολύ άνετα οκλαδόν -αλλά και σε πολλές ακόμα θέσεις.

Ο Λάρυ Μπάντερ, Οστεοπαθητικός από το Μιζούρι, όπως διαβάζουμε στο σάιτ της εταιρίας λέει «Με τη Soul Seat, η λεκάνη και η σπονδυλική σου στήλη παίρνουν αυτόματα την κατάλληλη θέση. Μόλις το σώμα μαθαίνει να παίρνει την ιδανική στάση, αυτόματα βελτιώνεται και συνολικά η υγεία μας. Είναι η τέλεια καρέκλα».

Αν και δε θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε αν είναι όντως η τέλεια καρέκλα, σίγουρα μπήκαμε στον πειρασμό να την αποκτήσουμε κι εμείς -αν και η τιμή της είναι τσιμπημένη- αφού πολλές φορές θέλαμε να καθίσουμε οκλαδόν στην καρέκλα μας, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατον.

Σκλαβενίτης: Αυτή είναι η πιο βολική πολυθρόνα που πρέπει να αποκτήσετε! Είναι οικονομική!

Βρήκαμε για εσάς την πιο αναπαυτική πολυθρόνα από τον Σκλαβενίτη, που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε! Έχει μαύρο χρώμα και είναι και οικονομική.

Πρόκειται για την πολυθρόνα recliner. Μια πολυθρόνα που σίγουρα θέλετε, για να κάθεστε να βλέπετε τις ταινίες σας και να ξεκουράζεστε.

Το ύφασμα της είναι PU και οι διαστάσεις της 76,5x96x106.5Ycm. Κοστίζει 185 ευρώ.

Σε περίπτωση όμως που δεν χρειάζεστε μια τέτοια καρέκλα, μπορείτε να αγοράσετε το έπιπλο που θα αλλάξει τον χώρο σας μόνο με 38 ευρώ.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share