Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε μαγειρική σόδα στις πετσέτες και τις έβαλε στο πλυντήριο. Έπειτα κατάλαβε ότι...

Το τέλειο κόλπο!

21 Δεκεμβρίου 2019 12:28
Έριξε μαγειρική σόδα στις πετσέτες και τις έβαλε στο πλυντήριο. Έπειτα κατάλαβε ότι...

Θα μείνετε άναυδοι, μόλις μάθετε τι κάνει η μαγειρική σόδα στις πετσέτες.

Ως γνωστόν, η μαγειρική σόδα έχει αποδείξει ότι είναι χρήσιμη για τα πάντα, όπως για παράδειγμα και στο καθάρισμα του παπλώματος.

Σήμερα λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε πως να κάνετε τις πετσέτες σας πιο μαλακές.

Όταν μία πετσέτα έχει σκληρύνει πολύ, ανακατέψτε στο απορρυπαντικό μισή κούπα μαγειρική σόδα για την πλύση και συνεχίστε με μία κούπα λευκό ξύδι στο ξέβγαλμα. Η σόδα θα κάτσει εκεί που είναι τα παλιά απομεινάρια απορρυπαντικών και μαλακτικών και όταν έρθει το ξύδι θα τα απομακρύνουν δραστικά και αποτελεσματικά, μαζί με τις όποιες μυρωδιές.

Παίρνει μαγειρική σόδα και την πετάει στην λεκάνη της τουαλέτας! Κι όμως λίγο μετά δεν γίνεται αυτό που νομίζετε!

Ένας από τους πονοκέφαλους που έχει κάθε νοικοκυρά είναι ο καθαρισμός της λεκάνης της τουαλέτας! Πως θα την καθαρίσεις με μαγειρική σόδα; Χτες σας παρουσιάσαμε πως μπορείτε να καθαρίσετε και το πλυντήριο πιάτων!

Πολύ συχνό πρόβλημα σε όλα τα μπάνια, όσο καθαρά και αν τα διατηρούμε, είναι το ενοχλητικό και επίμονο, πουρί στον πάτο της λεκάνης. Το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης είναι αρκετά συχνό πρόβλημα με δύσκολη αντιμετώπιση. Ειδικά σε χώρους που οι τουαλέτες έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα όπως είναι τα πολυσύχναστα κτίρια.

Εδώ θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε δραστικά το πουρί στο πάτο της λεκάνης και το πουρί στο χείλος της λεκάνης με φυσικό τρόπο.

Πουρί στον πάτο της λεκάνης: Τι θα χρειαστείτε για να το ξεφορτωθείτε;

Σφουγγάρι για τρίψιμο

Μαγειρική σόδα και ξύδι ή ακόμα και ένα κοινό καθαριστικό μπάνιου.

Γάντια μιας χρήσης

Ο καθαρισμός της λεκάνης τουαλέτας είναι σίγουρα μια από τις λιγότερο ευχάριστες δουλειές που μπορεί να φαντάζει στους περισσότερους από μας βουνό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική ο καθαρισμός λεκάνης, και γενικά ο καθαρισμός μπάνιου είναι η πιο μισητή εργασία στο σπίτι από τα αμερικάνικα νοικοκυριά.

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Με απλά και μικρά tips το καθάρισμα της λεκάνης και το καθάρισμα στο πουρί στον πάτο της λεκάνης είναι πολύ απλή υπόθεση που δεν θα μας απασχολήσει πάνω από 10 λεπτά.

Η κύρια ανησυχία στη τουαλέτα είναι ότι αδιαμφισβήτητα αποτελεί πηγή μικροβίων και μπορούν να λερωθούν πολύ. Παρόλα αυτά, αν διατηρούμε μια ρουτίνα καθαριότητας αυτή η ανησυχία θα εξαλειφθεί. Ωστόσο, με το γρήγορο τρόπο ζωής που διατηρούμε οι περισσότεροι είναι πολύ συχνό φαινόμενο το να ξεχνάμε το τακτικό καθαρισμό λεκάνης.

Μην ανησυχείτε, όμως, με τα παρακάτω βήματα που μας εκμυστηρεύτηκαν οι ειδικοί της καθαριότητας θα καταφέρουμε να εξαφανίσουμε συχνά προβλήματα, όπως είναι το πουρί στον πάτο της λεκάνης είτε το πουρί στο χείλος της λεκάνης. Επιπρόσθετα, με τα παρακάτω απλά βήματα για το καθαρισμό της λεκάνης θα διατηρήσετε εύκολα την υγιεινή στη τουαλέτα σας.

Πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά;
Είναι μια ερώτηση που κάνουμε όλοι μας πολύ συχνά, αν όχι καθημερινά. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απάντηση στο ερώτημα: πώς να καθαρίσω τη λεκάνη της τουαλέτας σε 10 λεπτά! Για να απαντηθεί η προαναφερθείσα ερώτηση θα σας παρουσιάσουμε δύο μεθόδους για το καθαρισμό της λεκάνης. Ο ένας τρόπος για καθαρισμό λεκάνης είναι με καθαριστικά εμπορίου και ο άλλος με φυσικά προϊόντα που βρίσκουμε όλοι στο σπίτι μας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share