Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βουτάει ένα σφουγγάρι σε χυμό λεμονιού και το βάζει στο ψυγείο! Μετά κατάλαβε ότι...

Δεν θα το πιστεύετε!

1 Δεκεμβρίου 2019 11:21
Βουτάει ένα σφουγγάρι σε χυμό λεμονιού και το βάζει στο ψυγείο! Μετά κατάλαβε ότι...

Το λεμόνι έχει πολλές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει σε πολύ απλά πράγματα που σπάγατε το κεφάλι σας για να βρείτε λύση τόσο καιρό. Τι θα γίνει, λοιπόν, αν βάλετε ένα σφουγγάρι με χυμό λεμονιού στο ψυγείο; Δεν πάει το μυαλό σας!

Δείτε επίσης: Παίρνει φλούδες λεμονιού, τις βουτάει σε ελαιόλαδο και τις βάζει σε γάζα! Δεν φαντάζεστε τι θεραπεύει...

Βάλτε ένα σφουγγάρι σε χυμό λεμονιού και αφήστε το να καθίσει στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ο χυμός λεμονιού λειτουργεί καλύτερα από ό, τι η μαγειρική σόδα, όταν πρόκειται για την εξάλειψη των οσμών.

Βάζει χοντρό αλάτι σε ένα λεμόνι και το έστυψε στην τουαλέτα! Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Αν βάλετε χοντρό αλάτι σε ένα λεμόνι και στην συνέχεια το στύψετε το στην λεκάνη της τουαλέτας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Δείτε επίσης: Πίνει κάθε μέρα 1 ποτήρι χυμό λεμόνι - Δείτε για ποιον απίστευτο λόγο!

Τα λεμόνια είναι πολύ χρήσιμα στην μαγειρική και προσθέτουν έξτρα γεύση στα φαγητά. Αυτό που μπορεί να μην ξέρατε είναι ότι έχει και άλλες χρήσεις, και χρησιμοποιούνται ακόμα και στην καθαριότητα του σπιτιού!

Είναι επίσης πολύ υγιεινά, με αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας με ένα λεμόνι:

Απίστευτο: Πήρε μια σακούλα διάφανη και έβαλε μέσα λεμόνια - Το αποτέλεσμα δεν το περιμένει κάνεις!

Πήρε μια σακούλα διάφανη και έβαλε μέσα λεμόνια - Το αποτέλεσμα δεν το περιμένει κάνεις!

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C κι έτσι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην θωράκιση του οργανισμού μας κατά ασθενειών όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη. Επιπλέον, μειώνουν την κατακράτηση υγρών και να ενισχύουν τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Έβαζε σε ένα ποτήρι λεμόνι με κανέλα και το έπινε - Λίγο καιρό μετά ''τρόμαξαν'' να τον αναγνωρίσουν!

Συνήθως διατηρούμε τα λεμόνια σε ένα μπολ στην κουζίνα μας, ωστόσο, αυτός δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθούν φρέσκα.

Σε θερμοκρασία δωματίου, αυτά τα καταπληκτικά φρούτα λήγουν μετά από μια εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι χάνουν τη γεύση τους και την θρεπτική τους αξία.

Για να διατηρήσετε τα λεμόνια σας φρέσκο και ζουμερό, θα πρέπει να τα τοποθετήσετε σε μια σφραγισμένη πλαστική σακούλα ή τσάντα με φερμουάρ και να τα αποθηκεύσετε στο ψυγείο.

Αυτό θα επιβραδύνει – αλλά δεν θα σταματήσει – την ωρίμανσή τους.

Παίρνει μέλι, το ανακατεύει με ασπιρίνη και το αλείφει στο πρόσωπο! Το αποτέλεσμα είναι θαυματουργό!

Ένας φυσικός τρόπος για να ανενεώσετε το δέρμα σας και να το κάνετε να λάμπει και να είναι υγιές, αποτελεί αυτό το μείγμα με μέλι και ασπιρίνη. Μην σπαταλάτε χρήματα άσκοπα στις κρέμες του εμπορίου, όταν τα προϊόντα της φύσης κάνουν τέτοια θαύματα!

Δείτε επίσης: Μέλι και κανέλα: Θεραπεύει τον καρκίνο, την χοληστερίνη και άλλες 10 ασθένειες!

Είναι πολύ απλό και εύκολο, και η παρασκευή του δεν παίρνει πάνω από πέντε λεπτά. Απλά ανακατέψτε μέλι με ασπιρίνη και αφήστε το στο πρόσωπο σας για 10 λεπτά!

Πριν να εφαρμόσετε στο πρόσωπο αυτή τη μάσκα, θα πρέπει να τη δοκιμάσετε στο εσωτερικό του άνω βραχίονα. Αν δεν υπήρξε καμία αρνητική αντίδραση, μπορείτε να ελεύθερα να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.

ΣΥΝΤΑΓΗ:

συστατικά:

1-2 ταμπλέτες ασπιρίνης

λίγο νερό

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Παρασκευή:

Λιώνετε την ασπιρίνη σε σκόνη σε ένα γυάλινο μπολ και μετά προσθέστε μερικές σταγόνες νερού και ανάκατέψτε το μείγμα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:

Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και κρατήστε τη για περίπου δέκα λεπτά, μετά από αυτό ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Στις αρχές της θεραπείας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα, για να δείτε αποτελέσματα, και αργότερα μόνο μια φορά!

Μετά από δέκα ημέρες, το δέρμα του προσώπου σας θα αποκατασταθεί, η φλεγμονές και οι ατέλειες θα εξαφανιστούν και οι πόροι θα διαγραφούν.

Το ολικό αποτέλεσμα αυτής της μάσκας δεν θα το δείτε αμέσως, αλλά 3-4 ώρες μετά την εφαρμογή. Χρειάζεται υπομονή και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share