Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Έβαλε στο πλυντήριο μια μπάλα του τένις...Ο λόγος θα σας λύσει τα χέρια!

Δεν θα το πιστεύετε!

28 Νοεμβρίου 2019 16:30
Έβαλε στο πλυντήριο μια μπάλα του τένις...Ο λόγος θα σας λύσει τα χέρια!

Δοκιμάστε αυτό το κόλπο με μια μπάλα τένις στο πλυντήριο και θα εκπλαγείτε. Εάν θέλετε να καθαρίσετε την κουρτίνα του μπάνιου και να μην την πετάξετε, τότε είναι η καλύτερη λύση!

Δείτε επίσης: Έρχονται τα ρούχα που θα καθαρίζονται μόνα τους και θα βάλουν τέλος στα πλυντήρια!

Βάλτε την κουρτίνα στο πλυντήριο, μαζί με ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και μια μπάλα του τένις. Το ξίδι λειτουργεί ως απολυμαντικό, ενώ η μπάλα θα απομακρύνει την βρωμία!

Έβαλε στο πλυντήριο μια μπάλα του τένις...Ο λόγος θα σας λύσει τα χέρια!

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος και δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολλά χρήματα.

Έβαλε στο πλυντήριο μια κάλτσα με φύλλα! Ο λόγος θα σας λύσει τα χέρια!

Ένα πολύ αποτελεσματικό απορρυπαντικό για το καθάρισμα των ρούχων σας είναι ο κισσός. Δοκιμάστε να βάλετε στο πλυντήριο μια κάλτσα με αυτό το φυτό και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης: Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και τρίβει λίγο μαύρο πιπέρι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Εξοικονομείτε χρήματα και να καθαρίζετε τα ρούχα σας με ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, χάρη σε μερικά φύλλα από ένα φυτό που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ενοχλητικό και βρώμικο!

Ο κισσός είναι ένα αειθαλές αναρριχητικό φυτό, που μπορείς να το βρεις εύκολα σε τοίχους κτιρίων αλλά και κορμούς δέντρων. Αν και φημίζεται για τις δηλητηριώδεις ιδιοτήτες του, μπορεί να χρησιμέψει νοικοκυριό, καθώς περιέχει υψηλές ποσότητες σαπωνίνης.

Ο κισσός μοιάζει με το sapindus ένα δέντρο που έχει και αυτό υψηλές συγκεντρώσεις ίδιων ουσιών. Αλλά, ανεξάρτητα από το που ζείτε, ο κισσός αποτελεί ένα εναλλακτικό φυσικό στο περιβάλλον οικολογικό απορρυπαντικό, για τα ρούχα σας.

κισσός

Όταν χρησιμοποιείτε κισσό για το πλύσιμο των ρούχων , το πλυντήριο ρούχων σας δεν θα πάρει το αποσκληρυντικό νερού που είναι ένα συστατικό πολλών χημικών των απορρυπαντικών ρούχων. Για να αντισταθμιστεί αυτό, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ξίδι στη πλύση σας. Θα πρέπει να πειραματιστείτε για να μάθετε το τι ποσότητες λειτουργούν καλύτερα στο πλυντήριο ρούχων σας. Θα ξέρετε οτι έχετε επιτύχει την ποσότητα όταν θα παρατηρήσετε ότι βοηθά να αφαιρέσετε λεκέδες χωρίς να αφήνει καμία μυρωδιά στα ρούχα σας.

Οδηγίες πλύσης με το κισσό

Σπάτε τα φύλλα κισσού στην μέση.Μετά παίρνετε μια κάλτσα την γεμίζετε με αυτά και την κλείνετε. Την τοποθετείτε στο πλυντήριο και ξεκινάτε την πλύση! Όσο τα ρούχα σας θα πλένονται ο κισσός θα κάνει τα μαγικά του.

Αν θέλετε μέγιστα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων σας, προτιμήστε να βάλετε τα μεγάλα φύλλα κισσού που έχουν πιο σκούρο και πλούσιο χρώμα!

Τέλεια tips για το πλυντήριο του σπιτιού σας!

Αν τα ρούχα σας, έχουν σκληρή βρωμιά, βάλτε και λίγο μαγειρική σόδα, για σίγουρα αποτελέσματα!

Πήρε ξύδι και το έβαλε στο πλυντήριο - Αυτό που συνέβη μετά θα το κάνετε και εσείς για πάντα!

Πήρε ξύδι και το έβαλε στο πλυντήριο - Αυτό που συνέβη μετά θα το κάνετε και εσείς για πάντα!

Ελάχιστοι ξέρουν αυτό το φοβερό τέχνασμα Το πλύσιμο των ρούχων πολλές φορές είναι δύσκολη εργασία: κάνουμε λάθη και δύσκολα βρίσκουμε το σωστό απορρυπαντικό. Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και τρίβει λίγο μαύρο πιπέρι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Ωστόσο, χρειάζεστε ένα μονάχα συστατικό σε κάθε πλύση για να εξοικονομήσετε κόπο, χρήματα και νεύρα. Απλά προσθέστε λίγο λευκό ξίδι στο πλυντήριο ρούχων και σύντομα θα δείτε τα παρακάτω 10 πλεονεκτήματα της χρήσης του.

1. Πριν βάλετε μέσα τα ρούχα σας, ρίξτε μισό φλιτζάνι ξίδι στα ρούχα. Αυτό θα ενισχύσει το κοινό απορρυπαντικό, εμποδίζοντας τα χρώματα να ξεθωριάσουν και μειώνει τη σαπουνάδα στα ρούχα, που καμιά φορά μένει μετά τη πλύση.

2. Ρίξτε λίγο ξίδι στο σχεδιασμένο θάλαμο, αντί για μαλακτικό. Το ξίδι έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά είναι και πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

3. Το ξίδι αφαιρεί και λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό σε λευκά ρούχα.

4. Μερικές φορές μένουν σημάδια από τη σκόνη απορρυπαντικού στα ρούχα μετά τη πλύση. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα. Προσθέτοντας μισή κούπα λευκό ξίδι στο πλύσιμο θα επιλύσει αυτό το πρόβλημα. 3+1 μοναδικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας στα ρούχα του πλυντηρίου!

5. Το ξίδι εξουδετερώνει έντονες μυρωδιές, όπως τα τσιγάρα.

6. Βάλτε ρούχα με πολύ δύσκολους λεκέδες να μουλιάσουν σε ζεστό νερό με μισό φλιτζάνι ξίδι. Αφήστε τα να μουλιάσουν όλο το βράδυ και στη συνέχεια πλύντε τα όπως κάνετε συνήθως.

7. Αν έχετε κατοικίδια ζώα, τότε γνωρίζετε ότι τα ρούχα σας γεμίζουν συχνά με τρίχες. Σε αυτή τη περίπτωση, το ξίδι μπορεί να βοηθήσει, προσθέτοντάς στη πλύση. Μετά το στέγνωμα των ρούχων, οι τρίχες δε θα κολλάνε τόσο εύκολα.

8. Κάποια υφάσματα τείνουν να δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό. Για άλλη μια φορά, το ξίδι μπορεί να βοηθήσει.

9. Προσθέστε 6 κουταλιές ξίδι όταν πλένετε στο χέρι ρούχα και αφήστε τα να μουλιάσουν για 30 λεπτά. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να πλύνετε και ευαίσθητα ρούχα, όπως εσώρουχα και μαγιό.

10. Τέλος, μπορείτε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε αποτελεσματικά το εσωτερικό του πλυντηρίου με ξίδι, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share