Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

3+1 απίστευτες χρήσεις που έχει το χαρτί κουζίνας! (Video)

Ιδού!

27 Νοεμβρίου 2019 21:37
3+1 απίστευτες χρήσεις που έχει το χαρτί κουζίνας! (Video)

Το χαρτί κουζίνας είναι ένα προϊόν που οι περισσότερο αν όχι και όλοι, έχουμε σπίτι μας.

Αυτή η μαμά έβραζε συνέχεια χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για να σκουπίσουμε σκεύη, τα χέρια μας, επιφάνειες. Το αξιοποιούμε όμως πραγματικά στο έπακρον;

Τοποθετείστε ένα κομμάτι χαρτί λίγο πιο πάνω από τις βλεφαρίδες... και περιμένετε 5 λεπτά! (Video)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τέσσερις χρήσεις του χαρτιού κουζίνας που σίγουρα θα σας εκπλήξουν. Δείτε τις και εφαρμόστε τις και εσείς στην καθημερινότητά σας!

Το χαρτί υγείας είναι επικίνδυνο για την υγεία μας αν το βάζουμε έτσι!

Δεν θα ξανακάνετε αυτό το τραγικό λάθος με το χαρτί υγείας στο μπάνιο σας! Το χαρτί υγείας είναι επικίνδυνο για την υγεία μας αν το βάζουμε έτσι! Πώς πρέπει να το τοποθετούμε για να είμαστε υγιείς;;

Το χαρτί προς τα κάτω ή προς τα πάνω; Μήπως είναι το ίδιο;

Αυτή η διαμάχη υπάρχει για πολύ καιρό και φαίνεται πως ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας λέει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Έρευνα έδειξε πως όσοι έχουν το χαρτί προς τα κάτω, δηλαδή η ελεύθερη πλευρά κρέμεται από πάνω, είναι πιο πιθανό να έχουν κυρίαρχη προσωπικότητα.

Και όσοι το βάζουν αντίθετα, όπου η ελεύθερη πλευρά κρέμεται δίπλα από τον τοίχο είναι λιγότερο δυναμικοί και έχουν περισσότερη ενσυναίσθηση.

Εκτός από αυτό, υπάρχει πράγματι σωστός τρόπος να κρεμάμε το χαρτί της τουαλέτας και θα ωφεληθείτε από το να το αλλάξετε θέση εάν το βάζετε λάθος.

Μία έρευνα του 2011 έδειξε πως ακόμα και οι πιο καθαρές δημόσιες τουαλέτες είναι γεμάτες επικίνδυνα βακτήρια που μπορούν να μας κάνουν πολύ άρρωστους.

Τα ευρήματά τους ταυτοποίησαν 19 ομάδες βακτηρίων στις πόρτες, στα πατώματα, στο δοχείο με το σαπούνι, τις βρύσες και τις λεκάνες.

Μόνο και μόνο ακουμπώντας αυτές τις επιφάνειες κινδυνεύετε να αρρωστήσετε και το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι δεν πλένουν αρκετά καλά τα χέρια τους ώστε να απαλλαγούν από τα επικίνδυνα βακτήρια.

Όταν το χαρτί υγείας κρέμεται κοντά στον τοίχο, τα χέρια κάποιου πιθανώς να έρθουν σε επαφή με το πάνω μέρος του χαρτιού ενώ προσπαθεί να βγάλει όσο θέλει.

Γι’αυτό και δεν είναι σωστό να το κρεμάμε έτσι. Τα δάχτυλα κάποιου θα πρέπει να μπορούν να ακουμπήσουν μόνο το κομμάτι που έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει.

Γι’αυτό και πολλές τουαλέτες έχουν ειδικές συσκευές για να μην μπορεί ο κόσμος να έρθει σε επαφή με ολόκληρο το ρολό.

Εσείς το γνωρίζατε;

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share