Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απομακρύνετε τις μύγες με σαμπούαν! Ήξερες αυτό το θαυματουργό μείγμα;

Απαλλαγείτε μια για πάντα από τις μύγες!

15 Νοεμβρίου 2019 15:07
Απομακρύνετε τις μύγες με σαμπούαν! Ήξερες αυτό το θαυματουργό μείγμα;

Όλα τα έντομα είναι αρκετά εκνευριστικά και πηγή μολύνσεων. Πολλά από αυτά, όπως οι μύγες, οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια επιμένουν... όλο και ξαναέρχονται στο σπίτι σας και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από αυτά. Δες ένα μείγμα με σαμπουάν που μπορεί να μην γνώριζες έως τώρα για να απομακρύνεις τις μύγες και άλλα έντομα!

Δείτε και αυτό: Κατσαρίδες: Βάλτε τέλος στα αυγά τους πριν γεννηθούν εκατοντάδες μέσα στο σπίτι σας!

Αυτή είναι μία απλή σπιτική συνταγή που θα διώξει μακριά από το σπίτι σας τα έντομα!

Θα χρειαστείτε:

1/2 κούπα ξύδι
1/2 κούπα σαμπουάν
1/2 κούπα ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπουκάλι σπρέι, κλείστε το και ανακινείστε καλά. Ψεκάστε το μείγμα οπουδήποτε στο σπίτι – είναι ασφαλές για τα παιδιά και τα κατοικίδια, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάστε για τυχόν δηλητηρίαση.

6+1 μαγικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα μυγάκια στο σπίτι σας!

Αυτοί είναι οι 6+1 μαγικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τα μυγάκια στο σπίτι σας

Υπάρχουν κάποια έντομα που ειδικά το καλοκαίρι θέλουμε να εξαφανίσουμε από το σπίτι μας! Τι γίνεται όμως όταν υπάρχουν τα ενοχλητικά μυγάκια που δεν μπορούμε να ανεχτούμε; Δείτε τους μαγικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τα μυγάκια στο σπίτι σας! Δείτε ακόμα πως να απομακρύνεται και τα μυρμήγκια από το σπίτι σας!

Η συνταγή είναι απλή: γεμίστε ένα μπολ με απλό ξίδι και προσθέστε 3 σταγόνες υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Τα μυγάκια θα μυρίσουν το ξίδι, θα πλησιάσουν το μίγμα, θα μπουν μέσα και θα «κολλήσουν» στο απορρυπαντικό. Για να δείτε αποτελέσματα, δεν πρέπει να καλύψετε το μπολ.

Μηλόξιδο το θαυματουργό

Γεμίστε ένα μικρό ποτήρι κατά τα 2/3 με μηλόξιδο, καλύψτε το με διαφανή μεμβράνη φαγητού και στη συνέχεια σφίξτε την γύρω από το ποτήρι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Για να «τσιμπήσουν» τα μυγάκια το δόλωμα, κάντε μία τρύπα πάνω στη μεμβράνη με μια οδοντογλυφίδα. Η έντονη μυρωδιά του θα τα κάνει να... περάσουν απέναντι, να πέσουν στο μηλόξιδο και μετά να μην μπορούν να δραπετεύσουν.

Ένα κομμάτι χαρτί και ένα ώριμο φρούτο

Τα μυγάκια έλκονται εκτός των άλλων και από τα φρούτα, στοιχείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Σε ένα βαζάκι χωρίς καπάκι, λοιπόν, βάλτε ένα πολύ ώριμο φρούτο και στη συνέχεια φτιάξτε έναν κώνο από ένα κομμάτι χαρτί και στερεώστε το στην τρύπα. Τα μυγάκια θα μπουν μέσα αλλά δεν θα μπορούν να βγουν έξω.

Βραστό νερό στον σωλήνα

Αν το πρόβλημα προέρχεται από τις σωληνώσεις, θα πρέπει να το εξαλείψετε στη ρίζα του. Η λύση είναι να ρίξετε ζεστό νερό με λίγο υγρό απορρυπαντικό στον σωλήνα που υποψιάζεστε ότι είναι ο ένοχος.

Φρούτα και ξίδι βαλσάμικο

Οι συμβουλές μας ακούγονται σαν συνταγές, όμως είμαστε υπέρμαχοι των φυσικών τρόπων επίλυσης τέτοιων προβλημάτων. Για το συγκεκριμένο κόλπο, θα χρειαστείτε ένα μπολ, ένα ώριμο φρούτο χωρίς τη φλούδα του (πορτοκάλι ή μπανάνα για παράδειγμα) και λίγο ξίδι βαλσάμικο. Έπειτα καλύψτε το μπολ με διαφανή μεμβράνη φαγητού και με ένα πιρούνι, κάντε λίγες τρύπες πάνω του. Αφήστε το μίγμα να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί ξυπνήστε για να καμαρώσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Κόκκινο κρασί

Red red wine» θα τραγουδάνε τα μυγάκια που θα πέσουν μέσα σ’ αυτήν την παγίδα. Απλώς βάλτε λίγο κόκκινο κρασί σε ένα μπουκάλι και αφήστε τα μυγάκια να μεθύσουν για τελευταία φορά στη ζωή τους!

Φυσικό απωθητικό για τα μυγάκια

Με αυτό το μίγμα αυτό θα απωθήσετε τα καινούρια μυγάκια και θα εμποδίσετε την εξάπλωσή τους. Η παρασκευή του είναι γρήγορη και απλή: σε ένα σπρέι αναμίξτε ένα φλιτζάνι νερό και 10 σταγόνες από έλαιο ευκαλύπτου ή μέντας. Ψεκάστε στις περιοχές που εντοπίζετε το πρόβλημα, στον νεροχύτη αλλά και το καλαθάκι των σκουπιδιών και σύντομα θα δείτε ότι το πρόβλημα θα εξαφανίζεται σταδιακά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share