Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγάλτε αμέσως αυτή τη συσκευή από το πολύπριζο! Yπάρχει κίνδυνος για φωτιά!

Οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για να προστατέψετε το σπίτι σας!

28 Οκτωβρίου 2019 16:34
Βγάλτε αμέσως αυτή τη συσκευή από το πολύπριζο! Yπάρχει κίνδυνος για φωτιά!

Οι θερμαντήρες χώρου είναι η δεύτερη αιτία θανάσιμων πυρκαγιών στο σπίτι. Είναι μια συγκλονιστική αλήθεια, δεδομένου ότι πολλοί από εμάς βασιζόμαστε σε αυτές τις βολικές μικρές συσκευές για να θερμανθούμε στους μικρούς χώρους τους χειμερινούς μήνες.

Όταν όμως οι θερμαντήρες χώρου δεν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης του πυροσβέστη. Η Τρίσια Ρόμπερτσ]ς, μας δίνει μια πραγματική εικόνα για την εμπειρία της με αυτές τις επικίνδυνες συσκευές. 5+1 στυλ διακόσμησης που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2020!

«Όταν βλέπουμε ηλεκτρικές πυρκαγιές (που προκαλούνται από θερμαντήρες χώρου), συχνά είναι ο «ασθενέστερος κρίκος» σε ολόκληρη την ηλεκτρική αλυσίδα», λέει η Ρόμπερτς. «Συνήθως είναι ένα καλώδιο προέκτασης.»

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σχεδόν όλα τα πολύμπριζα ή τα καλώδια επέκτασης δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν συσκευές που παράγουν τόσο μεγάλη ισχύ.

Αυτό σημαίνει, ότι όταν ο χρήστης δεν δίνει την ίδια προσοχή τόσο στο καλώδιο όσο και στη τάξη του θερμαντήρα, μπορεί να προκύψει μια καταστροφική κατάσταση.

Τώρα, δεν λέμε ότι πρέπει να πετάξετε τον αγαπημένο σας θερμαντήρα χώρου στα σκουπίδια – θέλουμε απλώς να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε καθένα από αυτές τις οδηγίες πριν το συνδέσετε την επόμενη φορά:

• Ποτέ μην αφήνετε τον θερμαντήρα χώρου χωρίς επιτήρηση

• Μην κοιμάστε όταν λειτουργεί ένας θερμαντήρας χώρου

Αν αποφασίσετε να συνδέσετε έναν θερμαντήρα χώρου, μην τον τροφοδοτείτε με καλώδιο επέκτασης

• Κρατήστε τον θερμαντήρα σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από όλα τα έπιπλα, κουβέρτες, ρούχα, κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά.

Ασφαλείς και οικονομικοί τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό:

Η διατήρηση του σπιτιού σας ζεστού κατά τη διάρκεια αυτών των παγωμένων χειμωνιάτικων μηνών έχει να κάνει περισσότερο με την παγίδευση της θερμότητας, παρά με τη δημιουργία περισσότερης από αυτή.

Περιηγηθείτε στο σπίτι σας και σημειώστε τις μη μονωμένες περιοχές, όπως ο χώρος ανάμεσα στην πόρτα και το πάτωμά σας, καθώς και κάθε λεπτό παράθυρο.

Για να μονώσετε τις πολύ ψηλές πόρτες σας, συνιστούμε είτε να βάλετε επένδυση είτε να φτιάξετε τη δική σας. Η προσθήκη αυτή στα δωμάτια θα σας βοηθήσει με το να μη διαφύγει η θερμότητα από το χώρο.

Όσον αφορά στα λεπτά παράθυρα, καλύψτε τις εσωτερικές πλευρές με περιτυλίγματα με φυσαλίδες τους ψυχρότερους μήνες.

Τα έξυπνα αντικείμενα για το σπίτι που θα σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα! (Video)

Θέλετε να έχετε ευκολία στο σπίτι σας και να μην ανησυχείτε για τίποτα; Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε τα πιο έξυπνα αντικείμενα που θα σας λύσουν τα χέρια και το κυριότερο θα σας γλιτώσουν χρήματα!

Αν είστε απο εκείνους που δεν θέλουν να σκέφτονται που θα χωρέσουν όλα τα πράγματα που έχουν και να μη στερηθούν κάτι που είδαν τότε το παρακάτω βίντεο θα σας λύσει τις απορίες! Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα αντικείμενα δεν τα βάζεις ποτέ στο πλυντήριο!

Τα μικρά αντικείμενα που θα δείτε για την κουζίνα είναι ιδανικά για όλους όσους κουράστηκαν να παλεύουν με τα κουκούτσια στα φρούτα! Είναι άσχημο να παιδεύεστε να καθαρίσετε τα φρούτα με αποτέλεσμα να τα πετάτε και να σπαταλάτε άσκοπα χρήματα!

Απολαύστε το βίντεο εδώ:

Smart family products necessary <3

Smart family products necessary <3

Posted by Goblin Couple on Wednesday, October 23, 2019
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share