Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα έξυπνα αντικείμενα για το σπίτι που θα σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα! (Video)

Πραγματικά θα πρέπει να τα αγοράσετε!

27 Οκτωβρίου 2019 21:40
Τα έξυπνα αντικείμενα για το σπίτι που θα σας γλιτώσουν χρόνο και χρήματα! (Video)

Θέλετε να έχετε ευκολία στο σπίτι σας και να μην ανησυχείτε για τίποτα; Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε τα πιο έξυπνα αντικείμενα που θα σας λύσουν τα χέρια και το κυριότερο θα σας γλιτώσουν χρήματα!

Αν είστε απο εκείνους που δεν θέλουν να σκέφτονται που θα χωρέσουν όλα τα πράγματα που έχουν και να μη στερηθούν κάτι που είδαν τότε το παρακάτω βίντεο θα σας λύσει τις απορίες! Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα αντικείμενα δεν τα βάζεις ποτέ στο πλυντήριο!

Τα μικρά αντικείμενα που θα δείτε για την κουζίνα είναι ιδανικά για όλους όσους κουράστηκαν να παλεύουν με τα κουκούτσια στα φρούτα! Είναι άσχημο να παιδεύεστε να καθαρίσετε τα φρούτα με αποτέλεσμα να τα πετάτε και να σπαταλάτε άσκοπα χρήματα!

Απολαύστε το βίντεο εδώ:

Smart family products necessary <3

Smart family products necessary <3

Posted by Goblin Couple on Wednesday, October 23, 2019

Το φυτό που μπορεί να σας σκοτώσει και το έχετε σπίτι σας! Τεράστια προσοχή!

Τεράστια προσοχή! Αυτό είναι το φυτό που μπορεί να σας σκοτώσει και το έχετε σπίτι σας! Κρατήστε μακριά τα μυρμήγκια από το σπίτι σας με αυτό το κόλπο! Δείτε εδώ!

Η επιστημονική του ονομασία είναι «Diffenbachia» (Ντιφενμπάχια) και σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι αυτό το φυτό μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρο για τους ανθρώπους και ειδικά για τα μικρά παιδιά!

Η Ντιφενμπάχια είναι ένα είδος εσωτερικού φυτού σπίτι με μεγάλα, πολύχρωμα φύλλα. Είναι πολύ τοξικό και η δηλητηρίαση στον άνθρωπο μπορεί να προκύψει αν μασουλήσει κανείς τα φύλλα, ον μίσχο ή και τη ρίζα του φυτού.

Γι’ αυτό και τα μικρά παιδιά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, αφού συνηθίζουν να βάζουν στο στόμα τους «ό,τι βρουν μπροστά τους».

Δηλητηριώδες συστατικό

-Οξαλικό οξύ

-Ασπαραγίνη (μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε αυτό το φυτό)

Συμπτώματα τοξικής δηλητηρίασης από Ντιφενμπάχια

-Κάψιμο στο στόμα ή στο λαιμό

-Βλάβη στον κερατοειδή χιτώνα του οφθαλμού

-Διάρροια

-Πόνος στο μάτι

-Βραχνή φωνή

-Ναυτία ή εμετός

-Πρήξιμο και φλύκταινες στο στόμα ή τη γλώσσα

-Φουσκάλες και οίδημα στο στόμα που μπορεί να είναι αρκετά σοβαρό ώστε να εμποδίζει την κανονική ομιλία, την εισπνοή και την κατάποση.

Τι να κάνετε στο σπίτι σε περίπτωση δηλητηρίασης από Ντιφενμπάχια

Σκουπίστε το στόμα με ένα κρύο, υγρό πανί. Ξεπλύνετε καλά τα μάτια και το δέρμα του προσώπου, αν αγγίξατε

χυμούς από το φυτό και μετά το πρόσωπό σας. Δώστε στον ασθενή να πιει γάλα. Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων για περισσότερη καθοδήγηση.

Πριν από την κλήση έκτακτης ανάγκης φροντίστε να γνωρίζετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

-Ηλικία, σωματικό βάρος και γενική κατάσταση του ασθενούς

-Τα μέρη του φυτού που έφαγε

-Το πότε συνέβη αυτό

-Πόση ποσότητα κατάπιε

Πρόγνωση

Εάν η επαφή με το στόμα του ασθενούς δεν είναι εκτεταμένη, τα συμπτώματα συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες. Για τους ασθενείς που έχουν σοβαρή επαφή με το φυτό, απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος αποκατάστασης.

Πρόληψη

Μην αγγίζετε και μην τρώτε ποτέ οποιοδήποτε φυτό με το οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι. Να πλένετε καλά τα χέρια σας πάντα μετά από εργασία στον κήπο.

Θέλετε να προσελκύσετε χρήματα στο σπίτι σας; Δείτε ένα απλό τέχνασμα!

Η παρουσία αυτού του φυτού στο σπίτι σας, σύμφωνα με το Feng Shui, προσελκύει τα χρήματα σαν μαγνήτης! Μούχλα στο σπίτι σας; Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Σύμφωνα με αυτή την παλιά κινεζική τεχνική, το φυτό πρέπει να τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά από την είσοδο του σπιτιού σας και στο βόρειο τμήμα του σπιτιού.

Το φυτό αυτό έχει αιθέρια έλαια που ενισχύουν την ψυχική και σωματική θετικότητα στους ανθρώπους. Επίσης, αυξάνει τις ψυχικές και σωματικές ικανότητες των ανθρώπων. Το όνομα του φυτού είναι Crassula (κράσουλα ή κρασούλα) γνωστή και ως money plant γιατί τα φύλλα της μοιάζουν με νομίσματα. Η κρασούλα ή κράσουλα είναι ανθεκτική σε θερμοκρασίες, περίπου -5°C.

Σε περιοχές που έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, δεν ευδοκιμεί, ενώ όταν επικρατούν συνθήκες κάτω του μηδενός, θα πρέπει να την μεταφέρουμε σε φωτεινό, εσωτερικό χώρο. Καταλληλότερες θέσεις, είναι οι ηλιόλουστες, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε ημισκιερές.

Αν την τοποθετήσουμε σε γλάστρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, ειδικό για τους κάκτους χώμα, που μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα, από κάποιο φυτώριο. Είναι ανθεκτική στην ξηρασία. Ποτίζουμε μόνο, όταν το χώμα έχει στεγνώσει.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share