Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Δώστε βάση: Γι αυτό τον λόγο πρέπει να βάζουμε βαμβάκι στα σκουπίδια!

Απίστευτο!

15 Οκτωβρίου 2019 14:53
Δώστε βάση: Γι αυτό τον λόγο πρέπει να βάζουμε βαμβάκι στα σκουπίδια!

Γνωρίζετε για ποιον λόγο πρέπει να βάζουμε βαμβάκι στα σκουπίδια; Δώστε βάση...

Αν λοιπόν δεν είσαι από αυτούς που παίζουν… μπάσκετ από το μπαλκόνι (το οποίο δεν συνιστούμε) έχουμε τη λύση και είναι πολύ απλή! Αυτά πρέπει να προσέχεις στον φούρνο μικροκυμάτων!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λίγο από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο σε ένα βαμβάκι και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα.

undefined

Τα έλαια με βάση τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι ή το πορτοκάλι μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου βοηθά στην εξουδετέρωση των βακτηρίων.

Αυτό ήταν! Κάνεις πια δεν πρόκειται πια να καταλάβει από πότε έχεις να βγάλεις τα σκουπίδια έξω!

Γιατί δεν πρέπει να βάζετε ποτέ τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου;

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου; Μοιάζει απολύτως φυσιολογικό: στην πόρτα του ψυγείου υπάρχουν οι αυγοθήκες.

Δείτε επίσης: Τι άλλο θα δούμε: Βάζει αβγό μέσα στον καφέ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Οπότε πού καλύτερα ή σωστότερα να βάζουμε τα αυγά; Κι όμως, η τοποθέτηση των αυγών στην πόρτα του ψυγείου είναι λάθος και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και κινδύνους για την υγεία μας.

Σύμφωνα με ειδικούς, η πόρτα του ψυγείου είναι συνήθως το πιο ζεστό σημείο της συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι τα αυγά δεν διατηρούνται όσο διάστημα θα μπορούσαν αν ήταν μέσα στο ψυγείο.

Προσθέστε σε αυτό και το γεγονός ότι η πόρτα ανοιγοκλείνει και τα αυγά εκτίθενται σε ακόμα πιο μεγάλη θερμοκρασία και γίνεται απολύτως κατανοητό γιατί δεν πρέπει να φυλάσσονται εκεί.

Παράλληλά, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το ψωμί θα πρέπει να φυλάσσετε σε πλαστική σακούλα ή κατευθείαν στην κατάψυξη και ποτέ στο ψυγείο, καθώς μπαγιατεύει πιο γρήγορα.

Δείτε επίσης: Τελικά πόσα αυγά "κάνει" να φάμε σε μια μέρα;

Φρούτα όπως οι μπανάνες δεν μπαίνουν ποτέ στο ψυγείο, αντιθέτως καλό είναι να φυλάσσονται στον πάγκο της κουζίνας και να αγοράζονται πιο άγουρες, αν δεν σκοπεύουμε να τις καταναλώσουμε άμεσα.

Κέτσαπ και μαγιονέζα φυλάσσονται πάντα, αφού ανοιχτούν, στο ψυγείο, όπως και οι μαρμελάδες, οι ντομάτες και τα μήλα, ενώ, αντιθέτως από την κοινή άποψη, το κόκκινο κρασί αν ανοιχτεί είναι καλύτερο να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Ένα πορτοκάλι θα σε σώσει απ' τη δυσοσμία του ψυγείου!

ώρα μπορείς! Εξαφάνισε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από το ψυγείο σου με ένα πορτοκάλι!

Το πορτοκάλι είναι ένα αγαπημένο φρούτο. Το τρώμε σκέτο, φτιάχνουμε χυμό ενώ το χρησιμοποιούμε στο φαγητό και τις σαλάτες.

Δείτε επίσης: Εσύ γνωρίζεις γιατί βάζουμε τα πορτοκάλια σε κόκκινο διχτάκι;

Από ότι φαίνεται όμως το πορτοκάλι δεν είναι ένα απλό φρούτο, αλλά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Είναι κάτι που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην κουζίνα με διαφορετικούς τρόπους.


Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο βρήκαμε μια απίστευτη χρήση του πορτοκαλιού. Τι θα συμβεί λοιπόν αν βάλουμε ένα πορτοκάλι στο ψυγείο;

Πρώτα απ’ όλα, κόψε ένα πορτοκάλι στη μέση και βγάλε τη σάρκα του. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τις φλούδες του ως μπολάκι. Γέμισε τη μισή φλούδα με αλάτι και τοποθέτησέ τη μέσα στο ψυγείο, στο πίσω μέρος.

Άφησε το πορτοκάλι με το αλάτι μέσα στο ψυγείο μέχρι να δες το αλάτι να υγροποιείται. Μόλις το αλάτι γίνει διαφανές, πέταξε το πορτοκάλι και τοποθέτησε νέα φλούδα με αλάτι.

Τι αποδεικνύουμε με αυτό το τρικ;

Βάζοντας αλάτι με πορτοκάλι στο ψυγείο, οι άσχημες μυρωδιές θα φύγουν από το εσωτερικό του ψυγείου και ο χώρος θα μυρίζει υπέροχα.

Το τρικ είναι ιδανικό σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει μέσα στο ψυγείο φαγητό που χάλασε.

Έτσι, θα διώξεις τις ανεπιθύμητες μυρωδιές μέσα από το ψυγείο και θα το κάνεις να μοσχοβολά φρεσκάδα.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share