Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο ιδιοκτήτης τους είπε πως υπάρχει κρυφό δωμάτιο μέσα στο σπίτι! Όταν το βρήκαν και είδαν τι έχει έμειναν άφωνοι! (photos)

Ανατριχιαστικό!

21 Σεπτεμβρίου 2019 19:59
Ο ιδιοκτήτης τους είπε πως υπάρχει κρυφό δωμάτιο μέσα στο σπίτι! Όταν το βρήκαν και είδαν τι έχει έμειναν άφωνοι! (photos)

Όταν μία ομάδα Νορβηγών φοιτητών μετακόμισε στο καινούργιο σπίτι τους, ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως υπήρχε ένα “μυστικό δωμάτιο” κρυμμένο κάπου – αλλά δεν προσδιόρισε το πού. Αυτό το σπίτι είχε να ανοιχθεί από το 1939! Όταν το άνοιξαν «πάγωσαν»! (Video)

Εννοείται πως η περιέργειά τους νίκησε…

Τον Μάιο του 2013, οι ενοικιαστές έβαλαν στην άκρη τις σπουδές τους για να ψάξουν το μυστικό δωμάτιο. Μόλις τελείωσαν, ανέβασαν τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Imgur.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν τον κρυφό χώρο κοντά στο πίσω μέρος της σκοτεινής και σκονισμένης σοφίτας, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν να ανακαλύψουν μία τέτοια χρονοκάψουλα με τόσο πλούσια ιστορία.

Όταν έφτασαν στη σοφίτα, είχαν ένα καλό προαίσθημα. Μόλις ανέβηκαν τη σκάλα, το ταξίδι ξεκίνησε…

Εξωτερικά, μοιάζει με μία συνηθισμένη σοφίτα. Σκοτεινή και μουντή, αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι παράξενο.

Το μυστικό δωμάτιο που έψαχναν ήταν κρυμμένο πίσω από την ξύλινη επένδυση που βρισκόταν στο πίσω μέρος της σοφίτας.

Μόνο όταν μία από τους φοιτητές τέντωσε τα πόδια της και έσπρωξε την ξύλινη επένδυση κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρυφό δωμάτιο. Από ό,τι φαίνεται, είχε χρησιμοποιηθεί σαν κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πριν 70 χρόνια.

Το μυστικό δωμάτιο ήταν πολύ στενό και μικρό και δεν μπορούσαν να φανταστούν κάποιον να κρύβεται εκεί για καιρό. Αν και τέτοια δωμάτια ήταν συνήθως τα κρησφύγετα για όλη την οικογένεια.

Γραμμένο στο Νορβηγικά, οι φοιτητές βρήκαν ένα σημείωμα που έλεγε: “Εάν έχεις κακό στομάχι, δεν σου επιτρέπεται να περάσεις.”.

Βρήκαν και έναν συναγερμό που λειτουργούσε σαν προειδοποιητική λυχνία.

Είδαν επίσης έναν σκισμένο χάρτη της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας να κρέμεται στον τοίχο.

Εδώ φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να φανταστείτε μία οικογένεια να ζει στον χώρο αυτό;

Και τελικά, οι φοιτητές έκαναν άλλη μία εκπληκτική ανακάλυψη – ένα μικρό αδέσποτο παπούτσι που μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία κούκλα…

Πώς σας φαίνεται αυτή η εκπληκτική ανακάλυψη; Θα θέλατε να είχατε ένα παρόμοιο δωμάτιο στο σπίτι σας;

Αυτό το σπίτι μοιάζει συνηθισμένο εξωτερικά αλλά μέσα κρύβει ένα παραμυθένιο μυστικό! (photos)

Αυτό το σπίτι μοιάζει συνηθισμένο εξωτερικά αλλά μέσα κρύβει ένα παραμυθένιο μυστικό! Ζευγάρι αγόρασε αυτό το ερειπωμένο σπίτι μόνο με 1 ευρώ και το μεταμόρφωσε σε πραγματικό παλάτι! (photos)

Δράκοι, μάχες και τολμηρές περιπέτειες. Η ομορφιά των ιστοριών φαντασίας είναι ότι μπορούν να μας μεταφέρουν σε άλλους κόσμους. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσατε να ζείτε καθημερινά σε μια άλλη πραγματικότητα.

Ο καλλιτέχνης Εντ Μπέμις από το Όρεγκον κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Έφτιαξε ένα σπίτι βασισμένο στο αγαπημένο του παραμύθι.

Το σπίτι φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου από τοπικούς καλλιτέχνες και με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ο κλιματισμός του σπιτιού βασίζεται στην γεωθερμική ενέργεια και έχει μια ηλιακά θερμαινόμενη πισίνα. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να σκαλίσει την μπροστινή πόρτα του σπιτιού.

Αν έχετε 7.600.000 δολάρια αυτό το παραμυθένιο σπίτι μπορεί να γίνει δικό σας!

Καλώς ήρθατε στο μυστηριώδες βασίλειο του Shining Hand Ranch.

Το σπίτι κατασκευάστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια από πολλούς τοπικούς καλλιτέχνες.

Ο Εντ Μπέμις χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να χαράξει την πόρτα της κύριας εισόδου του σπιτιού.

Τα πατώματα από σφένδαμο και κερασιά δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός ρέματος που ρέει.

Η εσωτερική σκάλα του σπιτιού φτιάχτηκε από ένα τοπικό δέντρο (manzanita).

Το μωσαϊκό με τον δράκο της φωτιάς και του νερού είναι ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του σπιτιού.

Το εντυπωσιακό δέντρου του παραμυθένιου σπιτιού.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share