Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει το υγρό πιάτων και αρχίζει να το ρίχνει στην λεκάνη της τουαλέτας! Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Το έχεις δοκιμάσει;

6 Σεπτεμβρίου 2019 20:13
Παίρνει το υγρό πιάτων και αρχίζει να το ρίχνει στην λεκάνη της τουαλέτας! Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Με αυτό το κόλπο για το σπίτι θα τρελαθείτε! Παίρνει το υγρό πιάτων και αρχίζει να το ρίχνει στην λεκάνη της τουαλέτας!

Κάθε φορά που βουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας σκέφτεστε «Όχι πάλι! Τι να κάνω τώρα;«, καθώς το νερό ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Πράγματα που ούτε καν θέλετε να ξέρετε, μπορούν να βουλώσουν την αποχέτευση της τουαλέτας σας και κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει το μπάνιο σας. Μην ανησυχείτε όμως! Με αυτό το κόλπο μπορείτε να ξεβουλώσετε την λεκάνη σας χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε υδραυλικό.

Ρίξτε αρκετή ποσότητα από το απορρυπαντικό σας μέσα στη λεκάνη. Προσθέστε ένα μπολ ζεστού νερού και αφήστε το για μερικά λεπτά, συνήθως από 3 ως 20. Επαναλάβετε τη διαδικασία και θα δείτε τα αποτελέσματα. Το απορρυπαντικό λιπαίνει την είσοδο και την απελευθερώνει ώστε να αποφύγετε άλλες διαδικασίες που μπορεί να είναι πιο κοπιαστικές ή χρονοβόρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό ρούχων εφόσον κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά με το απορρυπαντικό πιάτων ή και καθαριστικό τουαλέτας. Όπως επισημαίνετε, κάθε περίπτωση και απόφραξη είναι διαφορετική και αυτό το κόλπο ίσως να μην έχει πάντα το ανάλογο αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, σε αυτή τη μέθοδο υπάρχει το μειονέκτημα ότι δεν λειτουργεί πάντα. Στην τελική, μία φραγμένη τουαλέτα μπορεί να προκληθεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Εάν δεν λειτουργήσει αμέσως, μπορείτε να το επαναλάβετε. Προκειμένου να αποφευχθεί αρχικά το πρόβλημα, να μην ρίχνετε ποτέ χαρτί τουαλέτας στη λεκάνη. Επίσης, μην πετάτε τρόφιμα.

Τέλεια tips για το πλυντήριο του σπιτιού σας!

Θέλετε να ξέρετε όλα τα μυστικά για το πλυντήριο του σπιτιού σας; Σας βρήκαμε τα τέλεια tips που θα σας λύσουν τα χέρια!

Είναι πολύ σημαντικό να τα γνωρίζετε γιατί θα σας γλιτώσουν πολλά χρήματα! Δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο ρούχων!

Πέρνα «ένα χέρι» τα καινούργια ρούχα

Τα ολοκαίνουργια σου ρούχα είναι αυτά που «απειλούν» περισσότερο τα υπόλοιπα στο πλυντήριο γιατί στο πρώτο πλύσιμο είναι πιθανό να χάσουν ένα ποσοστό βαφής και ίσως να βάψουν τα άλλα. Γι αυτό το σούπερ κατακόκκινο μπλουζάκι που μόλις αγόρασες, καλύτερα πλύντο στο χέρι για πρώτη φορά για να δεις και πόσο χρώμα χάνει.

Διάβασε το εγχειρίδιο του πλυντηρίου σου

Η πρώτη και καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά το εγχειρίδιο του πλυντηρίου σου. Δεν λειτουργούν όλα τα πλυντήρια το ίδιο και θα ανακαλύψεις σίγουρα λειτουργίες που δεν θυμάσαι ή που δεν ήξερες ότι έχει. Θα ανακαλύψεις πολλά! Εγώ ας πούμε πρόσφατα διάβασα στο εγχειρίδιο μου ότι το πλυντήριο μου έχει λειτουργία πλύσης σε προκαθορισμένη ώρα! Δεν το θυμόμουν!

Χώρισε τα σε χρωματικές ομάδες

Τα λευκά με τα λευκά, τα σκούρα με τα σκούρα κτλ, ναι ok, αυτό το ξέρεις ήδη. Όμως είναι πολύ σημαντικός ο χρωματικός διαχωρισμός και πολλές φορές όταν δεν γίνεται σωστά το αποτέλεσμα είναι γαριασμένα, γκριζαρισμένα, άτονα ρούχα. Δεν θέλουμε να φύγουν τα υπέροχα έντονα χρώματά τους! Ούτε θέλουμε τα λευκά να χρωματιστούν. Το νου σου για να έχεις πάντα φρέσκα χρωματιστά και λευκότερα λευκά!

Βάλε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού από αυτές που συστήνει το κουτί. Βάζοντας μεγαλύτερη ποσότητα δεν σημαίνει ότι θα καθαρίσουν καλύτερα τα ρούχα. Ίσα ίσα μπορεί να σου αφήσει στίγματα σκόνης και λεκέδες απορρυπαντικού στα ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για το μαλακτικό. Διάβαζε πάντα τις προτεινόμενες δοσολογίες και ακολούθησέ τις. Η συνιστώμενη, άρα και σωστή ποσότητα απορρυπαντικού θα σου εξοικονομήσει χρήματα. Σκέψου μια οικογένεια που βάζει 5-6 πλυντήρια την εβδομάδα, πόσα επιπλέον κουτιά χρειάζεται το χρόνο, αν η ποσότητα είναι πάντα μεγαλύτερη;

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share