Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara home: Tο ξεχωριστό φωτιστικό που θα δώσει στυλ στο χώρο σας!

Θα το λατρέψετε!

6 Σεπτεμβρίου 2019 15:51
Zara home: Tο ξεχωριστό φωτιστικό που θα δώσει στυλ στο χώρο σας!

Αν είστε λάτρης των μοντέρνων διακοσμητικών τότε αυτό το φωτιστικό θα το ερωτευτείτε...Αν λοιπόν θέλετε ο χώρος σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε κάτι ξεχωριστό από το Zara home! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ανανεώση του σπιτιού είναι απαραίτητη! Mπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το γεμίσετε με αξεσουάρ που θα σας αλλάξουν διάθεση! Kαι επειδή υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας προτείνουμε τις 4+1 φθινοπωρινές τάσεις στη διακόσμηση για τη νέα σεζόν!

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΙΝΑ ΡΑΤΑΝ


65.99 €
Επιτραπέζιο φωτιστικό με μεταλλικά πόδια και καπέλο από ίνα ρατάν. Δεν περιλαμβάνεται η λυχνία. Συνιστώμενη λυχνία μέχρι 60W. Αν το εξωτερικό καλώδιο ή το κορδόνι του φωτιστικού πάθει βλάβη, πρέπει να αντικατασταθεί αποκλειστικά από εξειδικευμένο άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος. Ντουί: Ε27 για όλες τις αγορές και Ε26 για το Μεξικό, την Ιαπωνία και την Κορέα.

32 x 53 x 32 cm

Zara home: Μικρά μυστικά για να ανανεώσεις τον χώρο του σαλονιού με τη νέα σεζόν!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα διακοσμητικά για το σπίτι σας που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Αυτός ο χρυσαφί καθρέφτης θα είναι πραγματικά η επόμενη σας αγορά και θα τον βρείτε στα καταστήματα Zara!

Τώρα με τη νέα σεζόν η αλλαγή του σπιτιού εκτός του ότι ανανεώνει τον χώρο σας ανανεώνει και εσάς τους ίδιους...

Ένας καθρέφτης είναι πάντα απαραίτητος καθώς εκτός από διακοσμητικός μεγαλώνει και τον χώρο του δωματίου.

Αν θέλετε να αλλάξετε τον χώρο του σπιτιού σας με στιλ και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματασας βρήκαμε την ιδανική επιλογή!

Εμείς σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό από τους συνηθισμένους και βαρετούς καθρέφτες.. Κοστίζει μόνο 45,99€!

Μια μικρή περιγραφή:

Καθρέφτης τοίχου με χρυσαφί κυματιστό πλαίσιο.

Δείτε τον καθρέφτη που σας προτείνουμε:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share