Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Έπιασε πάγο το ψυγείο σας; Καθαρίστε το στο… άψε σβήσε!

Θα σας λύσει τα χέρια!

5 Σεπτεμβρίου 2019 14:10
Έπιασε πάγο το ψυγείο σας; Καθαρίστε το στο… άψε σβήσε!

Θέλετε να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο σας. Τι γίνεται όμως με τον πάγο στην κατάψυξη; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Το απίστευτο κόλπο με τον ανεμιστήρα για να εξοντώνετε τα κουνούπια

Είχατε βάλει στο πρόγραμμα να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο για να το καθαρίσετε αλλά συνεχώς το αναβάλετε γιατί σκέφτεστε όλο αυτόν τον πάγο στην κατάψυξη. Το πρόβλημα του πάγου είναι ένα θέμα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και στο ψυγείο του χωριού, αν το έχετε αφήσει στο ρεύμα.

Στο ψυγείο του σπιτιού σας όμως σας απασχολεί περισσότερο επειδή θα πρέπει να λιώσει ο πάγος πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο και συνεπώς θα χρειαστεί να μείνει το ψυγείο χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα. Διαβάστε παρακάτω έναν εύκολο τρόπο για να ξεπαγώσετε τον καταψύκτη σας χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο, όπως αναφέρει το xorisorianews.

Αρχικά βγάζετε την πρίζα από το ρεύμα, στη συνέχεια αλείφετε ή ψεκάζετε τον καταψύκτη σας εσωτερικά με φυτικό λάδι. Αφήνετε λίγη ώρα και θα δείτε τον πάγο να φεύγει μόνος του!

6+1 κόλπα για το πλυντήριο ρούχων που πρέπει να ξέρετε!

6+1 κόλπα για το πλυντήριο ρούχων που πρέπει να ξέρετε!

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μοιραστεί μερικά έξυπνα και εύκολα κόλπα για το πλυντήριο των ρούχων. Δείτε όμως δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε μία φλούδα λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων!

Ευτυχώς, κάποιοι άνθρωποι έχουν μοιραστεί μερικά έξυπνα και εύκολα κόλπα για το πλυντήριορούχων. Υπάρχουν πολλά λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος και τα αποτελέσματα φαίνονται: Πουλόβερ που συρρικνώνονται, ρούχα που άλλαξαν χρώμα και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβου#1 Βάλτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου μέσα στο στεγνωτήριο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως φύλλο στεγνώματος. Θα περάσουν 6 μήνες πριν χρειαστεί να το αλλάξετε με μια νέα μπάλα αλουμινόχαρτου.

#2 Χρησιμοποιήστε ξύδι για να μαλακώσετε τα σκληρά υφάσματα. Το ξύδι δεν βοηθά μόνο τα σκληρά υφάσματα να μαλακώσουν. Μπορεί επίσης να απομακρύνει τις μυρωδιές, ενώ δρα και ως αντιβακτηριδιακό.

#3 Χρησιμοποιήστε κιμωλία για να απομακρύνετε τους λεκέδες λίπους τρίβοντας λίγη κιμωλία σε ένα λεκέ πριν το πλύσιμο του ρούχου, θα απορροφήσει κάθε ενοχλητικό λίπος από κραγιόν ως μπέικον.

#4 Τοποθετήστε παγάκια στο στεγνωτήριο για να απαλλαγείτε από το τσαλάκωμα. Μην χρησιμοποιήσετε πολλά παγάκια, ρυθμίστε την θερμοκρασία στο ζεστό και μην γεμίσετε τον κάδο με πολλά ρούχα. #5 Προσθέστε αλάτι για να αποφύγετε τα χρώματα που ξεβάφουν. Προφανώς, τα χλωριούχα στοιχεία που βρίσκονται στο αλάτι, βοηθούν στο να προστατευτούν τα ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, αποτρέπεται το γρήγορο ξεθώριασμα με τις πλύσεις. #6 Αφαιρέστε τους λεκέδες από μελάνι, με λακ μαλλιών.Το οινόπνευμα που βρίσκεται στη λακ και το απολυμαντικό χεριών, μπορεί να λειτουργήσει ως δυνατός διαλύτης. Αφού μουσκέψετε τον λεκέ με ένα από τα 2 προϊόντα, αφήστε το ρούχο για 10 λεπτά και τοποθετήστε το στο πλυντήριο. #7 Επαναφέρετε τα συρρικνωμένα ρούχα με μαλακτικό μαλλιών. Αφού το μούσκεψε με χλιαρό νερό και με απλό μαλακτικό μαλλιών, μπορούσε να το τεντώσει, επαναφέροντάς το στην αρχική του μορφή.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share