Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Κοιμίζει άνετα δύο άτομα και το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Απίστευτο!

23 Αυγούστου 2019 16:22
Κοιμίζει άνετα δύο άτομα και το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Κοιμίζει άνετα δύο άτομα και το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από παραμύθι...

Εκεί που νομίζαμε πως είχαμε δει όλα τα αξιολάτρευτα μικρά σπιτάκια που υπήρχαν, είδαμε αυτό το εκπληκτικό μικροσκοπικό σπίτι...

Η φωτογράφος Alla Ponomareva και ο άντρας της Garrett κατασκεύασαν αυτό το σπιτάκι σαν ξενώνα στην αυλή του σπιτιού τους στην Montana.

Σχεδιαστής μικρών σπιτιών σχεδίασε τα αρχικά σχέδια και έχτισε το μικρό σπίτι με μόλις 600€, χρησιμοποιώντας υλικά συμπεριλαμβανομένου κουφωμάτων, καρφιών, ξύλων και σανιδών που ήδη είχαν στην κατοχή τους

Το τελείωσαν μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες και ήταν πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Το σπίτι έχει και έναν τοίχο που σηκώνεται για τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι διάφανος για να μπαίνει το φως ακόμα και όταν είναι κλειστός.

Μέσα, υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια και πολλά μπιχλιμπίδια. Δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό ή μπάνιο, οπότε οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν μία κοντινή εξωτερική τουαλέτα και ένα φορητό ηλιακό ντους.

Τα δύο κρεβάτια μπορούν να ενωθούν και να σχηματίσουν ένα διπλό κρεβάτι για να προσφέρει ακόμα καλύτερο βραδινό ύπνο.

Εντυπωσιακό: Σπίτι ακολουθεί τον ήλιο και περιστρέφεται 360 μοίρες!

Εντυπωσιακό: Σπίτι ακολουθεί τον ήλιο και περιστρέφεται 360 μοίρες!

Μια “έξυπνη” κατοικία στην Ισπανία εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία χαρίζοντας φως από παντού και υπέροχη θέα ολόγυρα από κάθε σημείο της κατοικίας.

undefined

undefined

undefined

“Η κατοικία διαθέτει ένα σύστημα eco rotation, που τη βοηθά να αναγνωρίσει τη θερμοκρασία και ανάλογα να περιστραφεί προς τον ήλιο, κάτι που συμβαίνει κάθε 15 λεπτά”, αναφέρουν οι κατασκευαστές. Έτσι μεγιστοποιούνται τα επίπεδα θερμότητας στο χώρο, ενώ δίνει τη δυνατότητα επιλογής της καλύτερης θέας, ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα.

undefined

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share