Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σπίτι τους ηταν μικρό και δεν είχε παιδικό δωμάτιο! Αυτό που κατασκεύασαν θα σας καταπλήξει!

Εκπληκτικό!

30 Ιουλίου 2019 12:44
Το σπίτι τους ηταν μικρό και δεν είχε παιδικό δωμάτιο!  Αυτό που κατασκεύασαν θα σας καταπλήξει!

Ένα ζευγάρι αναζητούσε απεγνωσμένα τρόπο για να χωρέσει στο σπίτι τους το μωρό τους, που μεγάλωνε, και έτσι στράφηκαν προς τις σκάλες. Όταν ο Πόλεμος των Άστρων πάει... κρεβατοκάμαρα! Το πιο πρωτότυπο παιδικό δωμάτιο που έχετε δει ποτέ!

Τότε συνειδητοποίησαν ότι αυτή η περιοχή του σπιτιού με τον ανοιχτό χώρο ήταν κενή και αχρησιμοποίητη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αξιοποιήσει τον κενό χώρο και να κατασκευάσει ένα ημιόροφο για να γίνει το δωμάτιο του παιδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δημιουργικό καταφύγιο για παιχνίδι και ξεκούραση. Πλέον εκμεταλλεύονται κάθε εκατοστό του σπιτιού και ο χώρος φαίνεται πιο ενδιαφέρον από πριν.

Δείτε πως ήταν πριν και μετά.

Πριν ξεκινήσουν, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι χωράει κάτι σε αυτό το μικρό χώρο.

Εδώ, ξεκίνησαν τις εργασίες υποστύλωσης του πατώματος.

Το πάτωμα φαίνεται φοβερό σε αυτό το στάδιο και η κατασκευή αποκτά μορφή. Αλλά χρειάζονται κιγκλιδώματα για την ασφάλεια του παιδιού.

Φυσικά στη συνέχεια πρόσθεσαν, και υπήρχε χώρος για ό, τι χρειάζονταν. Μια γωνία είναι αφιερωμένη στους μεγάλους, με έναν υπολογιστή και έναν εκτυπωτή, και υπάρχει μπόλικος χώρος για παιχνίδια και ράφια για αποθήκευση.

Έχοντας τελειώσει τα πάντα, φαίνεται εκπληκτικό! Να, ολόκληρη η όψη του δωματίου:

Αν σας άρεσε η κατασκευή, μοιραστείτε αυτό το άρθρο και αφήστε τα σχόλιά σας!

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της! Τώρα προσέξτε τι θα συμβεί μόλις η κομμώτρια της βγάλει την πετσέτα! (Video)

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της! Τώρα προσέξτε τι θα συμβεί μόλις ηκομμώτρια της βγάλει την πετσέτα! Η γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα της!

H Amanda και ο Gerald πήγαν στην κομμώτρια με ένα πολύ ιδιαίτερο αίτημα. Η Amanda είναι έγκυος και θέλει να μάθει το φύλο του μωρού της από το χρώμα των μαλλιών της! Δείτε ακόμα: Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι κατέγραψε!

Έτσι, η Amber με χαρά βάφει τα μαλλιά της, χωρίς αυτή να μπορεί να βλέπει το χρώμα.

Όταν τελικά αφαιρεί την πετσέτα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share