Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα! Τι πρέπει να κάνω;

Βάλτε τέλος στο πρόβλημα!

16 Ιουλίου 2019 20:33
Το κλιματιστικό δεν βγάζει κρύο αέρα! Τι πρέπει να κάνω;

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή πρόβλημα με το κλιματιστικό ώστε να μην βγάζει κρύο αέρα ενώ το έχουμε σε χαμηλή θερμοκρασία!

Το πιο πιθανό είναι να έχετε ρυθμίσει το κλιματιστικό σας σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία που επικρατεί στον κλιματιζόμενο χώρο.

Για να λειτουργήσει το κλιματιστικό σας στην ψύξη, ελαττώστε τη θερμοκρασία. Πιθανό να έχετε ξεχάσει την επιλογή σας στο MODE της θέρμανσης ή του ανεμιστήρα. Διαβάστε επίσης πως Με αυτό το απλό τρικ ο ανεμιστήρας σας θα λειτουργήσει σαν κλιματιστικό!

Ελέγξτε την επιλογή σας στο τηλεχειριστήριο, ώστε ο δείκτης να βρίσκεται στο cool.

Ο συμπυκνωτής μπορεί να είναι βρώμικος και πρέπει να καθαριστεί, ή πιθανώς να μην αερίζεται επαρκώς.

Ο εξατμιστής ή τα φίλτρα της εσωτερικής κλιματιστικής μονάδας είναι βρώμικα και πρέπει να καθαριστούν.

Επιπλέον, μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη ψυκτικού μέσου ίσως από κάποια πιθανή διαρροή.

Ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός θα πρέπει να ελέγξει το κλιματιστικό για πιθανές διαρροές και αν χρειαστεί να συμπληρώσει ψυκτικό υγρό.

Δοκιμάστε το...

Κάντε το κλιματιστικό σας να καίει μόνο 7 λεπτά για ολόκληρη τη νύχτα! (video)

Το κανάλι του Ady Papa έχει αρκετές συμβουλές και λύσεις για το σπίτι μα η πιο χρήσιμη για την περίοδο του καλοκαιριού και του χειμώνα, είναι αυτή που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού ώστε να μην δαπανούμε πολλά χρήματα και να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα! Σε αυτή την χώρα «γεννήθηκε» το air condition!

Στην αρχή θα σας εξηγήσει κάποια πράγματα που μπορεί να μην σας είπε ακόμη και ο πωλητής του κλιματιστικού σας και κάποια δεδομένα που θα σας βοηθήσουν στο σωστό “σετάρισμα” του κλιματιστικού!

Σίγουρα η επιθυμητή θερμοκρασία δωματίου είναι κάτι που ο καθένας επιλέγει ξεχωριστά αλλά εδώ θα σας πούμε ποια είναι η ιδανική ώστε να κοιμηθείτε σαν πουλάκια και να ξυπνήσετε χωρίς να έχετε δαπανήσει μια περιουσία!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share