Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυσοσμία από τό τσιγάρο στο σπίτι σας; Δείτε πως να την καταπολεμήσετε!

Αυτά τα απλά κόλπα είναι αποτελεσματικά!

16 Ιουλίου 2019 14:07
Δυσοσμία από τό τσιγάρο στο σπίτι σας; Δείτε πως να την καταπολεμήσετε!

Ο καπνός των τσιγάρων είναι πολύ ενοχλητικός. Η μυρωδιά είναι τόσο επίμονη και δεν καθαρίζεται εύκολα. Εάν το σπίτι σας εξακολουθεί να μυρίζει εδώ και πολύ καιρό μετά το κάπνισμα, δοκιμάστε αυτά τα πέντε κόλπα και θα μας θυμηθείτε. Είναι εύκολα και αποτελεσματικά! Αλλά δείτε και πόσα τσιγάρα βλάπτουν την υγεία σας...

1. Αέρας

Το πρώτο βήμα είναι: ανοίξτε τα παράθυρα και αερίστε το χώρο. Κατόπιν βάλτε ένα μπολ με ξύδι ακριβώς στη μέση του δωματίου. Το ξίδι απορροφά τις οσμές και το κάνει χωρίς να σας κοστίζει και
χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, όπως κάνουν κάποια αποσμητικά χώρου. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί!


2. Χαλιά

Αν τα χαλιά σας μυρίζουν, ρίξτε τους μαγειρική σόδα, αφήστε την για λίγο και σκουπίστε την.
3. Ρούχα

Όλοι οι καπνιστές γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα καλά και γνωρίζουν τη δυσκολία του να απαλλαχτούν τα ρούχα από την δυσάρεστη μυρωδιά. Δοκιμάστε να βάλετε στα ρούχα σας μαγειρική σόδα, κρεμάστε τα κοντά στο παράθυρο, ώστε να πάρουν καθαρό αέρα και μετά από μισή ώρα θα είναι έτοιμα να τα φορέσετε και πάλι.

4. Αυτοκίνητο
Ακριβώς το ίδιο και στο αυτοκίνητο: μαγειρική σόδα.

5. Χέρια

Εάν η δυσωδία των τσιγάρων δεν φεύγει από τα χέρια σας με σαπούνι, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού. Είναι αντιβακτηριδιακός και τους δίνει μια πολύ πιο φρέσκια μυρωδιά.

Αυτά τα απλά κόλπα είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φτηνά!

Κάνεις στριφτό τσιγάρο; Τότε αυτό το θέμα είναι για σένα!

Πλέον το στριφτό τσιγάρο είναι πιο διαδεδομένο από το λεγόμενο βιομηχανικό. Ίσως λόγω οικονομικής κρίσης να έχει τέτοια ανάπτυξη. Αλλά πιστεύω ότι οι καπνιστές του στριφτού το γουστάρουν και για αυτό δεν το αλλάζουν.

1. Η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτόν που στρίβει όρθιος με το ένα χέρι και σ’ αυτόν που χρησιμοποιεί μηχάνημα, είναι ανάλογη αυτής ανάμεσα σ’ έναν βασιλιά και το γελωτοποιό του.

2. Η μεγαλύτερη κιμπαριά ενός καπνιστή στριφτού είναι να σου δώσει ένα ολόκληρο «στικάκι» με φιλτράκια… Επειδή είναι τα πιο φτηνά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα σύνεργα.

3. Ο καπνιστής στριφτού θέλει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους καπνιστές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλά ότι ανάβει το δικό του με σπίρτο, επειδή «δεν μπορείς να καταλάβεις εσύ…».

4. Φέτα λεμόνι στη θήκη, διατήρηση στο ψυγείο για φρεσκάδα, επανασφραγιζόμενα σακουλάκια, you name it. Ο στριφτοκαπνιστής είναι ρέκτης, όχι καμιά δευτεράτζα…

5. Αυτός που μαεστρικά βγάζει κανονικό τσιγάρο από τα υπολείμματα του καπνού, ηδονίζεται 100 φορές περισσότερο απ’ αυτόν που ανακαλύπτει ένα τελευταίο τσιγάρο σε ξεχασμένο πακέτο.

6. Κίτρινα δάκτυλα + καφέ δόντια = το απόλυτο γαλόνι. Το κάπνισμα στριφτού χωρίς φίλτρο είναι για αρχόντους, όχι για λινάτσες.

7. Αν το στριφτό σβήσει την ώρα που το καπνίζεις χωρίς να το έχεις κάνει πολύ σφιχτό και χωρίς να είσαι γκόμενα social smoker, παράτα το. Δεν είναι για ‘σένα.

8. Το στριφτό εκπέμπει μια εσάνς φοιτητίλας, καλλιτεχνίλας, ενίοτε και ψαγμενιάς, σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο, που δείχνει πολύ τυπικό και «τεχνοκρατικό».

9. Με τον καπνό στην κωλότσεπη δεν φοβάσαι να κάτσεις πουθενά.

10. Ο ελληνικός καφές δημιουργήθηκε για να πίνεται παρέα με στριφτό τσιγάρο. Νόμος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεν επιτρέπεται ούτε ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Η φοβερή ιστορία της γυναίκας στα τσιγάρα Sante!

Για περισσότερα θέματα για το σπίτι δείτε στο AthensMagazine.gr

 

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share