Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Zara Home: To απόλυτο vintage φωτιστικό που θα δώσει άλλο αέρα στον χώρο σας!

Θα το λατρέψετε!

7 Ιουλίου 2019 15:28
Zara Home: To απόλυτο vintage φωτιστικό που θα  δώσει άλλο αέρα στον χώρο σας!

Αν είστε λάτρης των Vintage επίπλων και διακοσμητικών τότε αυτό το φωτιστικό θα το λατρέψετε...Αν λοιπόν θέλετε ο χώρος σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε κάτι ξεχωριστό από το Zara home! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ανανεώση του σπιτιού είναι απαραίτητη και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το γεμίσετε με αξεσουάρ που θα σας αλλάξουν διάθεση! Kαι επειδή υπάρχουν πολλά αξεσουάρ ακόμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας προτείνουμε και το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Η περιγραφή του φωτιστικού:

Φωτιστικό με βάση από ξύλο και γυάλινο καπέλο. Δεν περιλαμβάνεται η λυχνία. Συνιστώμενη λυχνία μέχρι 60W. Αν το εξωτερικό καλώδιο ή το κορδόνι του φωτιστικού πάθει βλάβη, πρέπει να αντικατασταθεί αποκλειστικά από εξειδικευμένο άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος. Ντουί: Ε27 για όλες τις αγορές και Ε26 για το Μεξικό, την Ιαπωνία και την Κορέα.

ΣΚΑΛΙΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ
55.99 €

24.0 X 24.0 X 24.0 CM



Zara Home: Ο καλοκαιρινός boho καθρέφτης που θα λατρέψετε!

Αν είστε λάτρης του boho style και θέλετε ο χώρος σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε τον απόλυτο καθρέφτη από το Zara home που θα λατρέψετε! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ανανεώση του σπιτιού είναι απαραίτητη και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το γεμίσετε με αξεσουάρ που έχουν boho διάθεση! Για αυτό εμείς σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό απο τους συνηθισμένους και βαρετούς καθρέφτες... Kαι επειδή υπάρχουν πολλά αξεσουάρ ακόμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας προτείνουμε και το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Η περιγραφή του Καθρέφτη:

Στρογγυλός καθρέπτης για να κρεμιέται στον τοίχο. Λεπτομέρεια από ύφασμα ταπισερί σε μακραμέ που κρέμεται από την κάτω πλευρά του.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει:

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΜΕ ΤΑΠΙΣΕΡΙ ΜΑΚΡΑΜΕ
39.99 €

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share