Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Προσοχή: Δείτε γιατί πρέπει να βάζουμε βαμβάκι στα σκουπίδια!

Δεν θα περιμένεις τον λόγο!

25 Ιουνίου 2019 15:52
Προσοχή: Δείτε γιατί πρέπει να βάζουμε βαμβάκι στα σκουπίδια!

Αν λοιπόν δεν είσαι από αυτούς που παίζουν… μπάσκετ από το μπαλκόνι (το οποίο δεν συνιστούμε) έχουμε τη λύση και είναι πολύ απλή!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λίγο από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο σε ένα βαμβάκι και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα.

undefined


Τα έλαια με βάση τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι ή το πορτοκάλι μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου βοηθά στην εξουδετέρωση των βακτηρίων.

Αυτό ήταν! Κάνεις πια δεν πρόκειται πια να καταλάβει από πότε έχεις να βγάλεις τα σκουπίδια έξω!

Άσχημη μυρωδιά μετά το σφουγγάρισμα; Το ''μαγικό'' μείγμα!

Άσχημη μυρωδιά μετά το σφουγγάρισμα; Το ''μαγικό'' μείγμα!

Το σφουγγάρισμα είναι μία από τις δουλειές του σπιτιού που βαριέσαι φρικτά. Αναγκάζεσαι όμως να την κάνεις κι όταν έχεις καταναλώσει χρόνο και κόπο και γίνεται και λάθος είσαι έτοιμη να τρελαθείς. ''Μα αφού σφουγγαρίζω με επιμέλεια γιατί μυρίζει τόσο άσχημα το σπίτι;'' Αυτή είναι η απορία και η πρώτη και βασική μας συμβουλή είναι να ελέγξεις τη σφουγγαρίστρα.
Αν αυτή δεν είναι καθαρή μεταφέρει την βρωμιά σε όλες τις επιφάνειες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες εμβάπτισης στον κουβά με το νερό.

Αν όμως το πρόβλημα δεν εστιάζεται εκεί πρέπει να σου μάθουμε να φτιάχνεις τη σωστή αναλογία μείγματος. Φυτικά υλικά, ακίνδυνα, οικονομικά και εύκολα στην εξεύρεση.

 Άσχημη μυρωδιά

Για καθαρά πατώματα και διάχυτη φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα η λύση είναι μία και είναι πιο απλή από όσο φανταζόσουν.

Βάλε μέσα σε έναν κουβά 1/4 του φλιτζανιού άσπρο ξύδι, 1 κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων, λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και 9 λίτρα ζεστό νερό.

Τα ''μαγικό μείγμα'' θα απολυμάνει τα πατώματα από τα μικρόβια και ταυτόχρονα θα αφήσει μία πολύ ωραία μυρωδιά στο χώρο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share