Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βότκα: Kι όμως είναι super καθαριστικό για τα τζάμια!

Μη πιείτε καθαρίστε!

6 Μαΐου 2019 14:16
Βότκα: Kι όμως είναι super καθαριστικό για τα τζάμια!

Μία συμβουλή από το μπαούλο της γιαγιάς είναι κι αυτή με τη βότκα για τις γυάλινες επιφάνειες!

Η Βότκα καθαρίζει τζάμια, καθρέφτες και ό,τι άλλο γυάλινο έχετε στο σπίτι σας!

Βάλτε βότκα μαζί με νερό σε ένα μπολ και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να καθαρίσετε τέλεια τις γυάλινες επιφάνειες του σπιτιού σας.

2+1 tips για να κάνεις το σπίτι να μυρίζει άνοιξη με φυσικό τρόπο!

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα σπίτι που μοσχοβολάει άνοιξη; Τι θα λέγατε αν κάθε φορά που μπαίνατε στο σπίτι σας νιώθατε σαν να περπατάτε σε ένα λιβάδι από λεβάντα ή πασχαλιές; Είναι κάτι που τα χημικά αρωματικά δεν μπορούν να σας χαρίσουν.

Αν θέλετε την απόλυτα φυσική ανοιξιάτικη μυρωδιά στο σπίτι σας, τότε θα πρέπει να την φτιάξετε μόνοι σας. Γι αυτό σας έχουμε 3 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε και να δημιουργήσετε ένα σπίτι γεμάτο ανοιξιάτικες μυρωδιές!

Για να Μυρίζει το Σπίτι σας Άνοιξη Μπορείτε να Φτιάξετε Αυτό το Εκπληκτικό Αρωματικό!

Σπρέι λεβάντας Φτιάξτε το απόλυτο αρωματικό χώρου εύκολα και απλά. Θα χρειαστείτε 2 κουταλάκια του γλυκού βότκα (το αλκοόλ θα βοηθήσει να διατηρηθεί το άρωμα), 2 φλυτζάνια αποσταγμένο νερό και 15-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε στο μπουκάλι σας και αποξηραμένη λεβάντα. Το σπρέι σας είναι έτοιμο και μπορείτε να ψεκάσετε τα κρεβάτι και τα έπιπλά σας. Δοκιμάστε το, αν θέλετε, και με άλλα αιθέρια έλαια, όπως τριαντάφυλλο, γεράνι ή κίτρο.
Φτιάξτε το απόλυτο αρωματικό χώρου εύκολα και απλά.


Κεριά λεμονιού ένα tips που θα σας εντυπωσιάσει γιατί αποτελεί παράλληλα και ένα υπέροχο διακοσμητικό. Θα χρειαστείτε φυσικό μελισσοκέρι, λεμόνια και ξύλινα φυτίλια. Σπάστε το κερί σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα μέσα σε ένα μικρό πυρέξ που θα βρίσκεται μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι με νερό που σιγοβράζει. Καθώς το κερί σας λιώνει κόψτε τα λεμόνια στη μέση και αφαιρέστε το εσωτερικό έτσι ώστε να μείνει μόνο η φλούδα. Η φλούδα πρέπει να είναι στεγνή. Βουτήξτε το φυτίλι στο λιωμένο κερί και τοποθετήστε το στο κέντρο της φλούδας για να κολλήσει. Μόλις λιώσει τελείως το υπόλοιπο κερί ρίξτε το μέσα στη φλούδα κρατώντας το φυτίλι μέχρι το κερί να αρχίσει να στερεοποιείται. Αφήστε το να κρυώσει για 6-12 ώρες. Το κερί σας είναι έτοιμο!

Θα σας εντυπωσιάσει γιατί αποτελεί παράλληλα και ένα υπέροχο διακοσμητικό.
Φτιάξτε το πιο Τέλειο Αρωματικό για τα Σκουπίδια σας

Αρωματικό λάδι με φρέσκια πασχαλιά Η πασχαλιά είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο φυτό της άνοιξης και η μυρωδιά της είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές ιδιότητες που έχει. Θα σας δείξουμε, λοιπόν πώς να την μετατρέψετε στο απόλυτα φυσικό αρωματικό χώρου. Θα χρειαστείτε μόνο τρία συστατικά: ένα μπουκάλι, ηλιέλαιο και… πασχαλιές! Κόψτε τα άνθη από τις πασχαλιές και βάλτε τα μέσα στο μπουκάλι γεμίζοντάς το τουλάχιστον μέχρι τη μέση. Έπειτα γεμίστε το με ηλιέλαιο και αφήστε το για 2 εβδομάδες. Στη συνέχεια απομονώστε το λάδι και χρησιμοποιήστε το ως αρωματικό σε μια συσκευή αρωματοθεραπείας ή για να κατασκευάσετε τα δικά σας προϊόντα ομορφιάς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share