Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Αν έληξαν τα αυγά σου δες πως να τα χρησιμοποιήσεις!

Μπορείς να τα αξιοποιήσεις!

4 Απριλίου 2019 15:44
Αν έληξαν τα αυγά σου δες πως να τα χρησιμοποιήσεις!

Άνοιξες το ψυγείο με σκοπό να φτιάξεις μία πρόχειρη ομελέτα. Ματαίωση σχεδίων. Ελέγχεις το χάρτινο κουτί και βλέπεις την ημερομηνία λήξης. Μία εβδομάδα πίσω από ό,τι γράφει το ημερολόγιο στον απέναντι τοίχο. Πριν ανοίξεις τον κάδο δώσε μία ευκαιρία!
Έληξε το γιαούρτι; 3 χρήσιμα tips για να το χρησιμοποιήσεις
Αντί να πετάξεις τα ληγμένα αυγά μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις φυτικό λίπασμα για τις γλάστρες της βεράντας. Και η τριανταφυλλιά παίρνει τα πάνω της.

Αν έληξαν τα αυγά σου δες πως να τα χρησιμοποιήσεις!

Σπάσε τα αυγά και καθάρισε τα τσόφλια. Βάλε τα σε μία πλαστική σακούλα και χτύπησέ τα ελαφρά μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια.

Πριν φυτέψεις ή κατά τη μεταφύτευση ρίξε τα τσόφλια στο χώμα. Χάρη στο κάλλιο και το μαγνήσιο που περιέχουν θα βοηθήσουν τα φυτά σου.

Μαγείρεψες κουνουπίδι; Δες πως θα απαλλάξεις τη μυρωδιά του από το σπίτι!

Μαγείρεψες κουνουπίδι; Δες πως θα απαλλάξεις τη μυρωδιά του από το σπίτι!

Τα φρούτα και τα λαχανικά δε λείπουν από τη διατροφή σου έτσι δύο φορές την εβδομάδα το πρόγραμμα έχει βραστά λαχανικά. Κουνουπίδι καθαρίζεις και βάζεις στην κατσαρόλα και μετά από λίγα λεπτά είναι έτοιμο. Μαζί με το έτοιμο γεύμα σου έχεις και μία μυρωδιά που πρέπει να καταπολεμήσεις. Το κουνουπίδι, ως γνωστόν, όταν βράσει αφήνει πίσω του μία όχι και τόσο φίνα μυρωδιά. Τα tips που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το μπρόκολο.
Επίσης δυσάρεστη οσμή προκαλεί και το τσιγάρο δείτε πως θα την απαλλάξετε από το σπίτι σας!
Κόψε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι και βούτηξέ το σε λίγο ξύδι. Αφού το κάνεις, το βάζεις πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία βράζεις το κουνουπίδι.

 Δες πως θα απαλλάξεις τη μυρωδιά του από το σπίτι!

Εναλλακτικά, μπορείς να ρίξεις μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα ή μια φέτα ψωμί, πάντα κατά τη διάρκεια του βρασίματος.

Αν πάλι το έβρασες και ξέχασες να κάνεις κάτι από τα παραπάνω, υπάρχει λύση. Η δυσάρεστη οσμή θα εξαφανιστεί.

Βάλε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει και μέσα ρίξε ξυλάκια κανέλας και φλούδες πορτοκαλιού. Βράσε το νερό με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας και μετά από λίγα λεπτά το σπίτι σου θα μοσχομυρίζει.

Για περισσότερες ειδήσεις που αφορούν το καθάρισμα του σπιτιού και εύκολα tips που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας δείτε εδώ!

TAGS
 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share