Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το "κρυφό" εξοχικό της Μέγκαν και του Χάρι!

Υποδέχονται φίλους εκεί!

9 Ιανουαρίου 2019 09:37
Αυτό είναι το

Την πρώτη φωτογραφία από το κρυφό μέχρι πρότινος εξοχικό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, το οποίο χρησιμοποιούν για να καλούν όλους τους διάσημους φίλους τους, έφεραν στην δημοσιότητα τα βρετανικά μέσα.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία βλέπουμε το μικρό καταφύγιο της Μέγκαν και του Χάρι, το αγρόκτημα Κοτσγολντ, αξίας 2,5 εκατ. λιρών, το οποίο βρίσκεται στους λόγους του Οξφορντσάιρ.

Το πριγκιπικό ζευγάρι επισκέπτεται συχνά το εξοχικό του, καθώς προτιμά να συναντά τους καλεσμένους του εκεί και όχι στο ανάκτορο του Κένσινγκτον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Παίκτη του Παναθηναϊκού παίρνει ο Ολυμπιακός!


Το εξοχικό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την Αμάλ Αλαμουντίν, η Πριγιάνκα Τσόπρα με τον σύζυγό της Νικ Τζόνας και η Σερένα Γουίλιαμς είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους φίλους της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι που έχουν επισκεφτεί το «μυστικό» αρχοντικό τους.

Σύμφωνα με την The Sun, εκτός από τους διάσημους φίλους του, στο αγρόκτημα έχει μείνει και η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια.

Η αγροικία χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν μάλιστα πως ένα από τα υπνοδωμάτια έχει μετατραπεί σε γκαρνταρόμπα για χάρη της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ το ακίνητο διαθέτει επίσης και έναν αχυρώνα με δύο κουζίνες, καθώς και ένα καθιστικό με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Υπατία»: Το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει την χώρα από σήμερα! - Χιόνια, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ!

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν φροντίσει να υπάρχει και ένα ξεχωριστό πιο μικρό σπίτι 2 υπνοδωματίων, ώστε να νιώθουν πιο άνετα οι καλεσμένοι τους.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη τραπεζαρία και ένα υπαίθριο καθιστικό, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

«Η Μέγκαν Μαρκλ λατρεύει τον τόπο. Αυτή και ο Χάρις πηγαίνουν με τα σκυλιά τους εκεί και διασκεδάζουν με φίλους στην απόλυτη απομόνωση», ανέφερε πηγή στην The Sun.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share