Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από το υπνοδωμάτιο Τώρα!

Για ανανέωση του χώρου!

28 Ιουλίου 2018 12:01
9 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από το υπνοδωμάτιο Τώρα!

Νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας χρειάζεται μια ανανέωση αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας μιλήσουμε για τα βασικά.

Μπορεί να σας είναι δύσκολο κάποιες φορές να ξεφορτωθείτε κάποια πράγματα από τη ζωή σας αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να το κάνετε. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως ανανεώνεται ο χώρος σας, πως ανασαίνετε καλύτερα και πως τελικά κοιμάστε και καλύτερα.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να πετάξετε από το υπνοδωμάτιό σας τώρα. Κάντε απλά κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι παραιτήσεις ζητάτε;" - Η αθλιότητα των social media μπορστά σ' αυτά τα δύο κορισάκια δεν έχει όρια!

Το γραφείο σας Το να έχετε τον χώρο εργασίας σας μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι απλά μια πολύ κακή ιδέα. Το υπνοδωμάτιο είναι χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Και σίγουρα το να σκέφτεστε τους λογαριασμούς σας και τις δουλειές σας σε αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου.

2. Μαξιλάρια που έχουν κάτσει Ο πιο σωστός τρόπος για να δείτε αν το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή είναι να το διπλώσετε στη μέση και να δείτε αν θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή. Αν δεν επιστρέψει τότε θέλει επειγόντως πέταμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την σχέση τους, 15 μέρες μετά το μοιραίο!

3. Βιβλία που έχετε ήδη διαβάσει Μην μαζεύετε στο υπνοδωμάτιό σας βιβλία που έχετε διαβάσει. Βάλτε τα σε μια βιβλιοθήκη αν δεν θέλετε να τα πετάξετε ή χαρίστε τα σε φίλους σας αν δεν έχετε βιβλιοθήκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή της δίνει πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος!

4. Ρούχα που δεν φοράτε ποτέ Παραδεχτείτε το! Υπάρχουν ρούχα στην ντουλάπα σας που έχετε να φορέσετε 2 και 3 χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να τα φορέσετε ποτέ ξανά. Δωρίστε τα, χαρίστε τα ή πετάξτε τα.

5. Παλιά προϊόντα μακιγιάζ Τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν ημερομηνία λήξης. Τσεκάρετε τα προϊόντα σας και πετάξτε όλα όσα έχουν λήξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των γονιών για το νεκρό αγγελούδι τους: «Μπέμπη, θα πρασινίζεις τον τόπο με το χαμόγελό σου…»

6. Την παλιά τεχνολογία Πετάξτε το κινητό που είχατε πριν από 10 χρόνια, το λάπτοπ που δεν χρησιμοποιείτε πια και το ξυπνητήρι που πλέον δεν χρησιμεύει ούτε ως ρολόι. Όλα αυτά προσθέτουν ακαταστασία στον υπνοδωμάτιό σας και τίποτα άλλο.

7. Το κατοικίδιό σας Εννοείται πως δεν σας λέμε να το πετάξετε. Απλά σας λέμε πως καλό θα είναι να μην του επιτρέπετε να μπαίνει στο υπνοδωμάτιό σας. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 30% των συμμετεχόντων που κοιμόντουσαν με τα κατοικίδιά τους ξυπνούσαν εξαιτίας τους, το 63% δεν είχαν καλή ποιότητα ύπνου και το 5% είχαν πρόβλημα να κοιμηθούν ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby on board: Παιχνίδια στον ήλιο για την εγκυμονούσα ηθοποιό! - Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

8.Στοίβες με παλιά περιοδικά Μπορεί να τα καρατάτε για να τα ξεφυλίζετε όταν θα έχετε χρόνο αλλά όλο κάτι γίνεται και χρόνο δεν έχετε ποτέ. Πετάξτε τα στην ανακύκλωση και ελευθερώστε τον χώρο σας από την περιττή χαρτούρα.

9. Το κινητό σας Υπάρχουν άπειροι λόγοι που δεν επιτρέπεται να βρίσκεται το κινητό σας μέσα στο υπνοδωμάτιο. Καταρχάς είναι πιο βρώμικο και από την τουαλέτα σας. Πέρα από αυτό κάνει πιο δύσκολο τον ύπνο σας, δεν σας βοηθάει να ξεκουράζεστε όσο πρέπει και εκπέμπει και ακτινοβολία.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share