Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εύκολα και πρακτικά tips για να καλύψετε την υγρασία στο ταβάνι της βεράντας σας!

Τι πρέπει να κάνετε!

29 Ιουνίου 2018 12:58
Εύκολα και πρακτικά tips για να καλύψετε την υγρασία στο ταβάνι της βεράντας σας!

Η υγρασία έχει πάντα την τάση να επεκτείνεται και είναι σχεδόν σίγουρο πως όσο καθυστερεί, τόσο περισσότερο θα σας κοστίσει η επισκευή.

Επειδή, ωστόσο, καταλαβαίνουμε τις οικονομικές δυσκολίες, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας και να κερδίσετε λίγο χρόνο μέχρι την επισκευή του.

Κρεμαστά φυτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «γλεντάει» τον καυγά Μελίνας - Αγόρου και «θρηνεί» την αποχώρηση του Τσίλη!

Ένας εύκολος τρόπος για να καλύψετε το ταβάνι σας είναι να βάλετε μερικούς γάντζους από τους οποίους θα κρεμάσετε γλάστρες με φυτά. Προτιμήστε φυτά που έχουν την τάση να «πέφτουν». Είναι μια εύκολη και κομψή λύση που σίγουρα θα συμβάλει θετικά στη διακόσμηση του μπαλκονιού σας.

Φωτάκια

Τα φωτάκια είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα για το ταβάνι σας. Τα λαμπάκια εξωτερικού χώρου κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Προτείνουμε να προμηθευτείτε φωτάκια που είναι μικρά και πυκνά έτσι ώστε να καλύψουν μεγάλο μέρος του ταβανιού χωρίς να το «βαρύνουν».

Αναρριχώμενα φυτά

Ένας έξυπνος και πολύ στιλάτος τρόπος για να καλύψετε το ταβάνι σας είναι να βάλετε στην οροφή ένα πλέγμα και να οδηγήσετε κάποιο αναρριχώμενο φυτό να αναπτυχθεί πάνω του. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, αλλά υπάρχουν δύο μειονεκτήματα: θα χρειαστείτε λίγη υπομονή και όταν τελικά αποφασίσετε να επιδιορθώσετε το ταβάνι σας θα χρειαστεί να θυσιάσετε ένα μέρος του φυτού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική εξέλιξη με τους συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη! Η μεγάλη ανατροπή!

Υφάσματα

Τα υφάσματα, τέλος, είναι μια πολύ καλή και πρακτική λύση. Αφενός είναι ιδιαίτερα κομψά και θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο μπαλκόνι σας και αφετέρου είναι πολύ εύκολο να τα αφαιρέσετε όποτε αποφασίσετε να κάνετε επισκευή στο ταβάνι σας!

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share