Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσύ το ήξερες; - Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάλεις τα ρούχα στο ψυγείο!

23 Μαρτίου 2018 17:10
Εσύ το ήξερες; - Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάλεις τα ρούχα στο ψυγείο!

Ίσως να μην το έχετε ακούσει ποτέ ξανά στο παρελθόν αλλά υπάρχουν κάποια ρούχα που είναι καλό να μπαίνουν στο ψυγείο. Ποια είναι αυτά και για ποιο λόγο πρέπει να τα βάζετε στο ψυγείο;

Ανανεώστε τα δερμάτινά σας Αν έχετε κάποιο δερμάτινο τζάκετ, φούστα ή παντελόνι που χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα δεν έχετε παρά να το βάλετε μέσα σε μια πλαστική σακούλα και να το αφήσετε στην κατάψυξη για μια νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσετε τα βακτήρια και την άσχημη μυρωδιά.

Κάντε τα κολάν σας να ζήσουν περισσότερο Για να μην ξεχειλώνουν εύκολα τα κολάν σας μπορείτε να τα βάζετε που και που στην κατάψυξη. Μέσα σε αυτήν σκληραίνουν και διαρκούν περισσότερο. Απλά ρίξτε τους νερό, στραγγίστε τα και βάλτε τα σε μια πλαστική σακούλα μέσα στην κατάψυξη για μια νύχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα πάρετε εκτάκτως γύρω στα 200 ευρώ επιπλέον στις 29 Μαρτίου;

Διατηρήστε τα κασμιρένια ρούχα σας ανέπαφαΒάλτε το κασμιρένιο σας πουλόβερ στην κατάψυξη μέσα σε μια πλαστική σακούλα με ζίπερ για 1-2 ώρες. Αυτό θα το βοηθήσει να μην «μαδάει» μετά.

Αραιώστε το πλύσιμο των τζιν σας Για να καθαρίσει το τζιν σας από βακτήρια, μικρόβια και μυρωδιές απλά αφήστε το για μια νύχτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη.

Ανοίξτε τα καινούργια σας παπούτσια Δεν χρειάζεται να δώσετε χρήματα στον τσαγκάρη για να σας ανοίξει τα καινούργια παπούτσια που λίγο σας στενεύουν. Αρκεί να κάνετε το εξής: Πάρτε πλαστικές σακούλες, γεμίστε τις με νερό και βάλτε από μια μέσα σε κάθε παπούτσι σας. Βάλτε τα παπούτσια σας στην κατάψυξη. Όσο θα παγώνει το νερό, τόσο θα διαστέλεται και θα ανοίγει τα παπούτσια σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αδιανόητη ερώτηση της Σκορδά στην Δημητρίου! Της απάντησε όπως πρέπει η Λαίδη και... έμεινε άφωνη!

Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές από τα παπούτσια σας Τα βακτήρια είναι αυτά που δημιουργούν τις άσχημες μυρωδιές. Όταν τα παπούτσια σας αρχίζουν να μυρίζουν σκοτώστε τα βακτήρια βάζοντάς τα σε μια πλαστική σακούλα και μέσα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share