Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η διακόσμηση του σπιτιού θέλει Γεωμετρικά Μοτίβα!

16 Φεβρουαρίου 2018 13:24
Η διακόσμηση του σπιτιού θέλει Γεωμετρικά Μοτίβα!

Η διακόσμηση μπορεί να γίνει μια άσκηση του μυαλού.

Μια πρόκληση για την φαντασία μας, μια ευκαιρία έκφρασης του κόσμου που κρύβουμε μέσα μας. Το σπίτι μοιάζει με μεγάλο καμβά που περιμένει χρώματα και σχέδια για να γίνει «έργο τέχνης».
Η διακόσμηση του σπιτιού το 2018 αλλάζει γραμμή ή μάλλον, αποκτά περισσότερες. Τα γεωμετρικά σχήματα είναι τάση και εισχωρούν με δημιουργικό τρόπο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Γεωμετρία: ισορροπία, απλότητα, αρμονία.

Το σπίτι αποκτά ένα πιο μοντέρνο διακοσμητικό άγγιγμα και η μονοτονία σπάει. Τα γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα είναι λεπτομέρεια που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην τραπεζαρία, στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο. Είναι αμέτρητοι οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να ενταχθούν στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Γεωμετρικά σχήματα σε πλακάκια, σε αξεσουάρ, σε ριχτάρια, στην ταπετσαρία, στο χαλί, στα ράφια.

Η διακόσμηση του σπιτιού αμέσως αναβαθμίζεται και αποκτά αίσθηση πολυτέλειας.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να εντάξετε στο σπίτι τη συγκεκριμένη διακοσμητική τάση. Στην αγορά υπάρχουν πολλές και οικονομικές επιλογές που χρειάζονται την φαντασία σας για να αναδείξουν το χώρο σας. Mέτρο, συμμετρία, τάξη: τα γεωμετρικά σχήματα αλλάζουν το σπίτι μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

Πηγή: bovary

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share