Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι πιο όμορφες κουζίνες! Σίγουρα θα ήθελες να είχες μία από αυτές!

5 Φεβρουαρίου 2018 23:03
Οι πιο όμορφες κουζίνες! Σίγουρα θα ήθελες να είχες μία από αυτές!

Αν μας ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μας χώρος σ’ ένα σπίτι, θα σου πούμε ότι εμείς ψηφίζουμε την κουζίνα. Κατ’ αρχάς είναι ο χώρος που περνάμε τον πιο παραγωγικό και πραγματικά χρήσιμο χρόνο. Αυτόν που μαγειρεύουμε και χαζεύουμε τουλάχιστον μία ώρα μπροστά από το ψυγείο. Έτσι, ανακαλύψαμε στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, τις κουζίνες που ειλικρινά ζηλέψαμε και θα θέλαμε να είχαμε και εμείς στο δικό μας σπίτι.

Αυτές οι κουζίνες είναι μερικές από τις πιο δημοφιλής στο Pinterest και αν σκέφτεσαι μια ανακαίνιση μπορείς ελεύθερα να τις αντιγράψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η παραγωγή τρολάρει τους παίκτες με το έπαθλο! Δεν εξηγείται αλλιώς! Δείτε γιατί... (Βίντεο)

Print στα πλακάκια
Μια κουζίνα που περισσότερο μοιάζει με καφετέρια, παρά με χώρο σπιτιού. Επίλεξε πλακάκια με έντονο print και συνδύασε το χρώμα τους και με την υπόλοιπη κουζίνα. Στη φωτογραφία, επικρατεί η ρουστίκ διακόσμηση από τα ξύλινα ράφια μέχρι τις μαύρες αποχρώσεις σε πλακάκια και καρέκλες.

Αποχρώσεις Pantone
Rose Quartz ονομάζεται η συγκεκριμένη απόχρωση Pantone και μπορεί να μην την είχες φανταστεί στην κουζίνα σου, αλλά σύμφωνα με το Pinterest θα έπρεπε. Το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σ’ όλους τους χώρους και όχι μόνο στο υπνοδωμάτιο.

Η bohemian κουζίνα
Η κουζίνα αυτή είναι η πρώτη που είδαμε στο Pinterest και ειλικρινά είναι η αγαπημένη μας. Η Justina Blakeney, η designer που έχει σχεδιάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα έχει επιλέξει να συνδυάσει με πολύ όμορφο τρόπο όλα τα χρώματα. Πλακάκια σε απόχρωση του σκούρου πράσινου, ξύλινα ράφια και πολλά φυτά εναρμονίζονται υπέροχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Έφυγε το μπουστάκι της Ελένης Χατζίδου και είχαμε αποκαλυπτήρια! Σταμάτησε στην μέση του αγωνίσματος! (Βίντεο)

Πηγή:savoirville

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share