Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πωλητήριο στην βίλα Ρουβά-Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης στο Νέο Βουτζά!

13 Νοεμβρίου 2017 17:27
Πωλητήριο στην βίλα Ρουβά-Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης στο Νέο Βουτζά!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην βίλα τους στον Νέο Βουτζά.

Μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι θέλει να μείνει στα Βόρεια Προάστια και μάλιστα σύμφωνα με το tvstar, ο τραγουδιστής έχει έρθει σε επαφή με μεγάλα μεσιτικά γραφεία, στα οποία έχει αναθέσει την πώληση του σπιτιού.

Με τα χρήματα που θα δώσει ο αγοραστής, ο τραγουδιστής και το μοντέλο θα πάρει το σπίτι των ονείρων του που σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλει να έχει αρκετά υπνοδωμάτια όχι μόνο για τα παιδιά του, αλλά και για να φιλοξενεί τα αγαπημένα του πρόσωπα. Να έχει μεγάλο κήπο, αφού ο Σάκης αγαπάει την φύση και θέλει να την μεταδώσει την αγάπη του και στα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secrets: Αποκαλύψεις σκάνδαλο! Η τροχοβίλα των οργίων, το παράνομο φαγητό, το ζεστό μπάνιο και η επίθεση σε δημοσιογράφους από την παραγωγή! (videos)

Το σπίτι στο Νέο Βουτζά και οι χώροι που «ζαλίζουν»

To φωτεινό σπίτι στο Νέο Βουτζά, ψηλά στο βουνό, χτισμένο ανάμεσα στα δέντρα με θέα στη θάλασσα, είναι το καταφύγιο της εξαμελούς πλέον οικογένειας. Εκεί ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας σταρ και το λαμπερό top model, που αποφάσισε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, ζουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες. Φτάνοντας στην είσοδο, σε ένα περιβάλλον εξοχής, το πρώτο πράγμα που ακούς είναι το γάβγισμα της επιβλητικής Μάγιας, του μαύρου cane corso…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;

Ο κήπος είναι ολάνθιστος με εποχικά λουλούδια –γεράνια, ορτανσίες, κυκλάμινα–, τα οποία φροντίζουν καθημερινά τα παιδιά που έχουν μυηθεί στην κηπουρική!

Το σπίτι της οικογένειας Ρουβά είναι καλόγουστο, ζεστό και φιλόξενο. Παντού υπάρχουν παιδικά παιχνίδια και βιβλία, μαρτυρώντας πως τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές εδώ, ενώ δεν θα δεις καμία φωτογραφία του διάσημου ζευγαριού, γεγονός που κάνει αίσθηση, καθώς στα περισσότερα σπίτια διάσημων πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση επαγγελματικές φωτογραφίες τυπωμένες σε αξιοπρόσεκτες διαστάσεις.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπεζ και το λευκό, ενώ το ζευγάρι έχει επιμεληθεί προσωπικά την διακόσμηση!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share