Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Η Έλεν Ντε Τζένερις δεν συγχωρεί αυτό το διακοσμητικό λάθος σε κανένα σπίτι!

27 Οκτωβρίου 2017 22:20
Η Έλεν Ντε Τζένερις δεν συγχωρεί αυτό το διακοσμητικό λάθος σε κανένα σπίτι!

H δαιμόνια Ellen DeGeneres είναι μεγάλο ταλέντο (και) στην εσωτερική διακόσμηση!

Tο interior design δεν είναι απλά ένα χόμπι για εκείνη: δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε αυτό και μάλιστα υπογράφει σειρά επίπλων και οικιακών ειδών που κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Η συνεργασία της με το brand επίπλων Thomasville και την εταιρεία Loloi (με χαλιά και αξεσουάρ για το σπίτι) προσφέρει εξαιρετικές ιδέες για την αναβάθμιση της διακόσμησης του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Πήγε στον γιατρό επειδή είχε τρομερό πονοκέφαλο και αυτό που βρήκανε στο αυτί της... την έκανε να ουρλιάξει (Photos+video)

«Η συλλογή μου για την εταιρεία Thomasville είναι εμπνευσμένη από τα έπιπλα που έχω στο δικό μου σπίτι. Θεώρησα ότι υπήρχε ανάγκη για περισσότερα έπιπλα λειτουργικά και ταυτόχρονα κομψά. Η εσωτερική διακόσμηση μου αρέσει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, το πιο σημαντικό είναι πριν ξεκινήσετε, να κάνετε σωστή έρευνα και να διαθέσετε αρκετό χρόνο ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές.

Πάντα αναζητώ κάτι μοναδικό και όμορφο. Μου αρέσει να βρίσκω πράγματα που έχουν ιστορία και να επινοώ αστείες ιστορίες γι’αυτά για να τις λέω στους καλεσμένους μου.

Θεωρώ λάθος να κρεμάμε τους πίνακες και τα κάδρα πολύ ψηλά και να επιλέγουμε έναν πολύ μεγάλο καναπέ για έναν μικρό χώρο.

Είναι λάθη που παρατηρώ πάντα σε ένα σπίτι.

Αγαπώ τον συνδυασμό του «παλιού» και του «νέου» (πχ. Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω καρό και ρίγες). Εχει μεγαλύτερο αισθητικό ενδιαφέρον».

Tα έπιπλα που η υπογράφει η αεικίνητη Ellen DeGeneres αντικατοπτρίζουν το μοναδικό της στιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα: Ποια σοβαρή εξέταση δεν τιμολογείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ!

Με επιρροές από την Ιταλία και τη Δανία, έχουν έντονο το «χειροποίητο» στοιχείο. Ζεστές αποχρώσεις που αποπνέουν χαλαρότητα και κάνουν το σπίτι ένα «καταφύγιο».

πηγή: bovary.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share