Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κατοικία ‑ αριστούργημα φτιαγμένη από κοντέινερς! (photos)

6 Οκτωβρίου 2017 13:49
 Η κατοικία ‑ αριστούργημα φτιαγμένη από κοντέινερς! (photos)

Η ζωή σε κοντέινερς στη μέση της ερήμου ίσως να μην ακούγεται δελεαστική ιδέα, μέχρι να δει κανείς αυτή την εκπληκτική δημιουργία από τον αρχιτέκτονα Τζέιμς Γουαιτάικερ!


Το σπίτι των 200 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, είναι κατασκευασμένο από διάφορους συνδυασμένους θαλάμους από κοντέινερ σε διαφορετικές γωνίες, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός λουλουδιού που ανθίζει στην έρημο ή μιας δομής περισσότερο παρόμοιας με έναν εξ ολοκλήρου άλλο κόσμο. Σχεδιάστηκε για έναν παραγωγό ταινιών ο οποίος έχει πάθος για την υποστήριξη δημιουργικών έργων και, όπως βλέπετε, αυτό δεν γίνεται πιο δημιουργικό από αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Το σπίτι θα χτιστεί στο οικόπεδο 90 στρεμμάτων του πελάτη στην Καλιφόρνια και η κατασκευή προβλέπεται να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο. Μόλις τελειώσει, η κατοικία θα ηλεκτροδοτείται από φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή του γκαράζ και θα προσφέρει εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο από τα πολλά παράθυρα και το μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της χώρας!

Πηγή: e-radio.gr.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share