Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πώς θα απαλλαγείτε από τα άλατα με εύκολα και γρήγορα tips! - Κάντε το σπίτι σας να λάμπει!

3 Οκτωβρίου 2017 15:40
Πώς θα απαλλαγείτε από τα άλατα με εύκολα και γρήγορα tips! - Κάντε το σπίτι σας να λάμπει!

Τα άλατα συγκεντρώνονται σε διάφορα μέρη όλων σχεδόν των σπιτιών και πολλές φορές είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτά.

Σε κάποια σημεία του σπιτιού, μάλιστα, η εμφάνιση αλάτων είναι πιο συχνή καθώς αυτά έρχονται σε μεγαλύτερη επαφή με το νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

Δείτε παρακάτω πώς να εξαφανίσετε τα άλατα από τρία σημεία του σπιτιού...

Τηλέφωνο του ντους

Στο τηλέφωνο του ντους, όπως και σε κάθε άλλη επιφάνεια που πέφτει νερό, τα άλατα κάνουν πάρτι. Ο τρόπος για να τα ξεφορτωθείτε μια και καλή είναι ένας. Ψεκάστε με ένα δυνατό απορρυπαντικό για άλατα πάνω στο τηλέφωνο -αφού πρώτα το ξεβιδώσετε- και βάλτε το μέσα σε μια σακούλα. Αφήστε το απορρυπαντικό να δράσει για λίγο και έπειτα ξεβγάλτε το με νερό. Το τηλέφωνο του ντους σας θα λάμψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο αστυνομικός που βρήκε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: "Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται..."

Βρύσες

Οι βρύσες γεμίζουν με άλατα τα οποία χωρίς τη βοήθεια κάποιου δυνατού καθαριστικού δεν βγαίνουν με τίποτα. Μιας και οι βρύσες δεν ξεβιδώνονται μπορείτε να τις ψεκάσετε με λίγο απορρυπαντικό και να τις καλύψετε με μια σακούλα. Αφήστε το απορρυπαντικό να δράσει για 5-10 λεπτά κι έπειτα αφαιρέστε τη σακούλα. Περάστε τις βρύσες με μια πετσέτα την οποία χρησιμοποιείτε σε τέτοιες περιπτώσεις και θα δείτε τις βρύσες σας να γίνουν σαν καινούργιες.

Πλακάκια

Μιας και τα πλακάκια καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες τα άλατα σε αυτά φαίνονται ακόμα περισσότερο. Ξεφορτωθείτε τα ψεκάζοντάς τα με ένα δυνατό απορρυπαντικό και τρίβοντάς τα ελαφρά με μια βαμβακερή πετσέτα ή ένα σφουγγαράκι. Δεν θα χρειαστεί να τρίψετε για πολύ ώρα μιας και τα απορρυπαντικά που είναι ιδανικά για τα άλατα έχουν πολλή δύναμη. Στο τέλος περάστε τα πλακάκια σας με ένα καθαρό βρεγμένο πανί.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share