Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μήπως το στρώμα σας έχει λεκέδες και οσμές; Πείτε τέλος με αυτό το κόλπο!

26 Σεπτεμβρίου 2017 10:50
Μήπως το στρώμα σας έχει λεκέδες και οσμές; Πείτε τέλος με αυτό το κόλπο!

Μήπως μερικοί λεκέδες μόλις έκαναν την εμφάνιση τους στο στρώμα σας; Φυσικά, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι σας.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε, γιατί έχουμε για εσάς μια εξαιρετική μέθοδο που θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τους λεκέδες και τις οσμές από το στρώμα σας. Και το καλύτερο; Για την παρασκευή αυτού του μείγματος θα χρειαστείτε μόνο μερικά συστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβάσταχτος πόνος για Έλληνα παρουσιαστή: Πέθανε η κόρη του! (photos)

Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες από το στρώμα σας;

Για την προετοιμασία αυτού του μείγματος θα χρειαστείτε:

250 ml οξυζενέ
3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
μια σταγόνα από υγρό σαπούνι ή απορρυπαντικό

Παρασκευή:


Θα πρέπει να προετοιμάσετε αυτό το μείγμα ακριβώς πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού. Με αυτό τον τρόπο το μείγμα θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Και για την προετοιμασία αυτή, θα πρέπει πρώτα να αναμείξετε τη σόδα και το οξυζενέ. Όταν η σόδα διαλυθεί, προσθέστε μια ή δύο σταγόνες υγρού σαπουνιού ή απορρυπαντικού στο μείγμα αυτό. Μετά ανακατέψτε το μείγμα . Το επόμενο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε το υγρό σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη! - Η ανάρτηση της για την απώλεια που την τσάκισε (Photo)

Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και ψεκάστε το μείγμα στο βρώμικο μέρος του στρώματος.

Αφήστε τον αφρό να δράσει. Στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένετε τον αφρό να δράσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι για τα μαλλιά για να στεγνώσετε τον αφρό αυτό πιο γρήγορα. Από τη στιγμή που το στρώμα στεγνώσει, τότε θα πρέπει να πάρετε μια στεγνή βούρτσα και να καθαρίσετε το στρώμα σας από όλα τα υπολείμματα της μαγειρική σόδα. Για τη διαδικασία αυτή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα.

Το μείγμα αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να ανανεώσετε ολόκληρο το στρώμα σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share