Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φανταστικό θέαμα! Σπίτι «χρονοκάψουλα» αφιερωμένο στην δεκαετία των 90s! (Photos)

11 Σεπτεμβρίου 2017 15:46
Φανταστικό θέαμα! Σπίτι «χρονοκάψουλα» αφιερωμένο στην δεκαετία των 90s! (Photos)

Μπορεί η εξωτερική του ολόλευκη εμφάνιση να παραπλανά, καθώς ο επισκέπτης δεν περιμένει με τίποτα να αντικρίσει έναν εσωτερικό διάκοσμο που παραπέμπει εξ ολοκλήρου στα 90s. Η αλήθεια είναι ότι από το εξωτερικό, αυτό το σπίτι με τα 6 υπνοδωμάτια και τα 7 μπάνια μπορεί να μοιάζει με μια τυπική προαστιακή κατοικία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη "βόμβα" για τον χωρισμό Θρασκιά - Φωτόπουλου! Όλο το παρασκήνιο (video)

Ωστόσο, η λευκή πρόσοψη από γυψομάρμαρο δεν πρέπει να σας ξεγελάσει – το εσωτερικό του είναι μια έκρηξη από το παρελθόν! Βρίσκεται στο Waterford του Μίτσιγκαν και μοιάζει τρόπον τινά με “χρονοκάψουλα” που είναι κολλημένη στο έτος που χτίστηκε, το 1996.

Κατά την είσοδο στο σπίτι οι επισκέπτες καλωσορίζονται από ένα ροζ σαλόνι με χαλιά από τοίχο σε τοίχο. Δίπλα μια τραπεζαρία με παρόμοιο στυλ (με γεωμετρικά καθίσματα), μια κομψή κουζίνα και γυαλιστερά μπάνια συμπληρώνουν το σκηνικό.

Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά για να κατανοήσετε την επιστροφή στο παρελθόν, το σπίτι μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει όλα όσα επιθυμεί ένας άνθρωπος της δεκαετίας του ’90: ένα μπαρ με φωτισμό, ένα home theater (με ροζ καρέκλες, φυσικά) , καθώς και μια εσωτερική πισίνα που βάζουν τις δικές τους… δροσερές πινελιές στη νοσταλγία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η μικρή Ολλανδέζα που θα ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία στην Κουρούτα!









 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share