Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το εντυπωσιακό σπίτι της Κέιτ Μος στο Λονδίνο! (photos)

23 Αυγούστου 2017 17:50
Το εντυπωσιακό σπίτι της Κέιτ Μος στο Λονδίνο! (photos)

Κάτι που μάθαμε πρόσφατα είναι ότι η Κέιτ Μος εκτός από καταπληκτική αίσθηση πάνω σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα έχει και μία άλλη κλίση, αυτή για την εσωτερική διακόσμηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη νύχτα γάμου: Είναι τελικά τόσο παραμυθένια; 17 ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς την έζησαν!

Το διάσημο περιοδικό Architectual Designer συνάντησε πρόσφατα το μοντέλο στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μικρή γεύση από το εξαιρετικό γούστο του πιο δημοφιλούς ίσως σούπερ μόντελ που έβγαλε ποτέ η Μεγάλη Βρετανία.

Η Κέιτ μίλησε για την τρέλα της για την εσωτερική διακόσμηση, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται για μία μανία που την έχει πιάσει τα τελευταία χρόνια και ξενάγησε τους υπεύθυνους του περιοδικού στους χώρους του σπιτιού της, εξηγώντας ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς: της ίδιας αλλά και της διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων, Katie Grove, η οποία μάλιστα στο παρελθόν είχε υπάρξει και προσωπική βοηθός της Μος.

«Μου αρέσει να μπερδεύω παλαιά και καινούργια πράγματα, όλες τις εποχές», λέει η 42χρονη, στη συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό στο τεύχος Σεπτεμβρίου, ενώ εξηγεί ότι έχει μία πραγματικά κακή σχέση με τις πρωινές ώρες της ημέρας, αφού δεν μπορεί να ξυπνήσει το πρωί. «Δεν μου αρέσει καθόλου να ξυπνάω το πρωί, προτιμώ να μένω ξύπνια τα βράδια και να κοιμάμαι το πρωί», συμπληρώντας ότι η αγαπημένη της ώρα είναι το σούρουπο, οπότε και απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο το μεγάλο της μπάνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζελεδάκια καφέ έχετε δοκιμάσει; Καιρός να το κάνετε φτιάχνοντάς τα μόνες!

Αυτό που ξεχωρίζει σχεδόν σε όλους τους χώρους του σπιτιού είναι οι ανεμώνες, οι οποίες πρωταγωνιστούν σε όλες τις ταπετσαρίες του διαμερίσματος. Γιατί όμως τέτοια εμμονή. Η Κείτ αποκαλύπτει ότι η αγάπη της για το συγκεκριμένο λουλούδι πηγάζει από την Αρχαία Ελλάδα, αφού στην ελληνική μυθολογία οι ανεμώνες αποτελούσαν σύμβολο καλής τύχης.

πηγή: womantoc.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share