Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρομερό κόλπο: Έτσι θα κάνετε τους τοίχους στο σπίτι σας να καθαρίζονται μόνοι τους!

3 Αυγούστου 2017 16:40
Τρομερό κόλπο: Έτσι θα κάνετε τους τοίχους στο σπίτι σας να καθαρίζονται μόνοι τους!

Πόσο εύκολο είναι να βάφει κανείς συχνά τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού του; Επειδή η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «πολύ δύσκολο», και επειδή οι εξωτερικοί τοίχοι λερώνονται πολύ εύκολα λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, δείτε με τι μπορείτε να τους περάσετε έτσι ώστε να καθαρίζονται μόνοι τους.

Ε αυτό δεν το περίμενα! Να υπάρχει υλικό που μπορεί να κάνει έναν τοίχο να καθαρίζεται μόνος του. Εκεί έχει φτάσει, όμως, η τεχνολογία της Kraft Paints.

Tα χρώματα 4 Seasons Waterproof είναι υψηλής ποιότητας σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση. Πρόκειται για αυτοκαθαριζόμενα χρώματα τα οποία αποτρέπουν τη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων στην επιφάνεια των τοίχων και επιτρέπουν στη βροχή να τους παρασύρει. Έτσι η επιφάνεια διατηρείται καθαρή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 τύποι εραστών ανάλογα με το ζώδιό τους! Ποιο είναι το καλύτερο;

Πέρα από αυτό, όμως, τα χρώματα 4 Seasons Waterproof έχουν υψηλή υδατοαποθητικότητα πράγμα που σημαίνει πως εμποδίζουν την διείσδυση της εξωτερικής υγρασίας και του νερού της βροχής μέσα στον τοίχο. Έτσι, για άλλη μια φορά προστατεύεται η επιφάνεια για πολύ περισσότερο. Τα χρώματα αυτά αντέχουν ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Επίσης δεν επηρεάζονται καθόλου από εναλλαγές θερμοκρασιών.

Λόγω της υψηλής διαπνοής που παρουσιάζουν, τα χρώματα αυτά επιτρέπουν στην υγρασία να διαφύγει με μεγάλη ευκολία στην ατμόσφαιρα. Έτσι οι τοίχοι παραμένουν στεγνοί και προστατεύονται από φουσκώματα, ξεφλουδίσματα, μούχλα και ρωγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισμήνη Νταφοπούλου: Η πρώτη της φωτογραφία μετά το δάγκωμα σκύλου στο πρόσωπο! Τα σημάδια που προκαλούν ανησυχία!

Τα 4 Seasons Waterproof είναι πιστοποιημένα ψυχρά χρώματα που παρουσιάζουν υψηλή ανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, έχουν υψηλό συντελεστή εκπομπής της υπέρυθρης ακτινοβολίας και υψηλό δείκτη ηλιακής ανακλαστικότητας. Όλα αυτά, με λίγα λόγια, σημαίνουν πως βάφοντας τους εξωτερικούς σας τοίχους με αυτά τα χρώματα θα βοηθήσετε στη μείωση της θερμοκρασίας των επιφανειών τους το καλοκαίρι και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σκέφτεστε ακόμα; Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και τα χρώματα 4 Seasons Waterproof είναι ό,τι καλύτερο για τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας.

Φυσικά οι αποχρώσεις στις οποίες θα τα βρείτε είναι πάρα πολλές και σας δίνουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σπίτι.

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share