Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν το πιστεύαμε: Δείτε την φοβερή και απίστευτα οργανωμένη ντουλάπα της Καρντάσιαν και θα πάθετε πλάκα! (Photos)

20 Ιουνίου 2017 21:47
Δεν το πιστεύαμε: Δείτε την φοβερή και απίστευτα οργανωμένη ντουλάπα της Καρντάσιαν και θα πάθετε πλάκα! (Photos)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από αυτό που θα αντικρίσετε παρακάτω. Η fitness ντουλάπα της Khloe Kardashian (της αδερφής της Kim Kardashian) είναι απίστευτη και αποτελεί το όνειρο κάθε fitness maniac.

Η Κhloe Kardashian από την στιγμή που χώρισε από τον σύζυγό της, Lamar Odom (μπασκετμπολίστα του NBA), το έριξε στη γυμναστική για να ξεχαστεί. Τελικά, αυτή η συνήθεια έγινε για εκείνη λατρεία και μάλιστα πήρε τόσο σοβαρά το όλο θέμα που δημιούργησε στο σπίτι της μια walk-in closet αποκλειστικά για να βάζει τον fitness εξοπλισμό της.

Μέσα σε αυτή την ντουλάπα υπάρχει μέχρι και ένα Chanel backpack το οποίο οι Khloe παίρνει μαζί στις προπονήσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκαλύπτει: «Αγχώθηκα, την πρώτη φορά που λούστηκα μου έφευγαν τούφες...»! (Video)

Η ντουλάπα της έχει έκταση 14 τ.μ. και βρίσκεται στο σπίτι της στο Los Angeles. Mέσα σε αυτήν -όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες- εκτός από όλα τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια υπάρχει και αθλητικός εξοπλισμός (βαράκια, λάστιχα, στρώματα και όλα τα σχετικά). Κάθε είδος ρούχου έχει τη δική του θέση ενώ υπάρχει ειδικός χώρος για τις τσάντες γυμναστικής, τα αθλητικά της εσώρουχα και τα παπούτσια της. Επίσης μέσα στην ντουλάπα υπάρχει και μίνι ψυγειάκι το οποίο είναι εφοδιασμένο με νερό για να θυμάται να πίνει το αγαπημένο της «ρόφημα» ακόμα και όταν ετοιμάζεται για το γυμναστήριο.

Αυτό είναι το γυάλινο συρτάρι όπου φυλάει όλα τα αξεσουάρ της.

Ούτε σε όλη μας τη ζωή πρόκειται να φορέσουμε τόσα πολλά αθλητικά παπούτσια...

Σε μια μεριά της ντουλάπας βρίσκεται ένα γυάλινο συρτάρι όπου βρίσκονται όλα τα αξεσουάρ της σταρ (γυαλιά ηλίου, κορδέλες για τα μαλλιά, κοκκαλάκια, λαστιχάκια και wrist bands). Στο συγκεκριμένο συρτάρι υπάρχει και led φωτισμός ο οποίος ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σε αυτή τη μεριά βρίσκονται τα φούτερ της celebrity.

Στο πάνω ράφι σε αυτή τη μεριά της ντουλάπας βρίσκονται οι αθλητικές τσάντες της Khloe.

Η Kardashian που έχει αρκετές ντουλάπες μέσα στην τεράστια έπαυλή της στο Los Angeles λέει πως αυτή είναι μια από τις αγαπημένες της. «Είμαι ερωτευμένη με την fitness ντουλάπα μου. Είναι η αγαπημένη μου. Τη δείχνω συνέχεια σε όλους μου τους φίλους», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

πηγη: spirossoulis

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share