Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παραμυθένιο: Το "πέτρινο παλάτι" που αγόρασε στην Τζία η βασίλισσα του Μαρόκου! Κοστίζει 3,8 εκατομμύρια... (photos)

7 Ιουνίου 2017 08:03
Παραμυθένιο: Το

Μία βίλα και δη υπερπολυτελή αγόρασε στην πανέμορφη Τζιά η βασίλισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία αγαπά την Ελλάδα και την επισκέπτεται συχνά για διακοπές.

Η σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ', επέλεξε μια εντυπωσιακή εξοχική κατοικία με ιδιαίτερη αισθητική και θέα στη θάλασσα, στην περιοχή Κούνδουρος.

Η βίλα διαθέτει μεταξύ άλλων επτά κρεβατοκάμαρες, εννέα μπάνια, μεγάλη πισίνα και κήπο 5 στρεμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 07 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Το spa είναι υπόσκαφο, τα δωμάτια για χαλάρωση και μασάζ είναι σκαμμένα μέσα στον βράχο, με τον χώρο να διαθέτει και σάουνα.

Με βασικό υλικό την πέτρα εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον της Κέας, με τη θέα στο Αιγαίο να «κόβει» την ανάσα.

Η πολυτελής βίλα άνηκε σε γνωστό Ιταλό τραπεζίτη, με τις φήμες να θέλουν να μην εμφανίζεται καθόλου στα χαρτιά και το κτίσμα φαινομενικά να ανήκει σε ελβετική εταιρεία που έκανε και την πώληση.

Η Λάλα Σάλμα έδωσε 3,8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει ένα από τα πιο όμορφα σπίτια του νησιού που κατασκευάστηκε το 2008, από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Βλάχο, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως της άρεσε τόσο πολύ που προχώρησε στην αγορά της χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 07 Ιουνίου;

Κατασκευασμένη από πέτρα, συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής με έναν μοντέρνο αφαιρετικό σχεδιασμό. Η κατοικία είναι πλήρως ενσωματωμένη στο φυσικό περιβάλλον αφήνοντας το να διεισδύσει ακόμα και στο εσωτερικό της, αξιοποιώντας στο μέγιστο την θέα από κάθε της χώρο.

Το σπίτι θα αποκτήσει συστήματα ασφαλείας, ενώ φημολογείται πως σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου έχουν στηθεί φυλάκια με σεκιούριτι να προστατεύουν τους γαλαζοαίματους και το σπίτι.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share