Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρήκαμε την ωραιότερη βίλα στην Σαντορίνη - Ένα πολυτελές "καταφύγιο" στην κορυφή ενός λόφου (Photo)

22 Μαΐου 2017 11:00
Βρήκαμε την ωραιότερη βίλα στην Σαντορίνη - Ένα πολυτελές

H villa Blue Angel βρίσκεται σκαρφαλωμένη ψηλά στην κορυφή ενός λόφου πάνω από την εντυπωσιακή Καλντέρα στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή στην πόλη των Φηρών.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τα τελευταία 2 χρόνια σχολαστικά ανακαινίσει την παραδοσιακή “κάναβα” σε ένα πολυτελές καταφύγιο της Σαντορίνης. Η βίλα έχει ανακαινιστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές: συνδυασμός χειροποίητης ιταλικής κεραμικής με την παραδοσιακή κατεργασία της πέτρας, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα εκλεκτικό αποτέλεσμα όλων των σύγχρονων ανέσεων χωρίς την απώλεια του απλοϊκού κυκλαδίτικου στυλ.

Ο “κάναβας¨ – σπηλιά σπίτι – του 17ου αιώνα είναι επιπλωμένο με υψηλές προδιαγραφές στο παραδοσιακό στιλ των Κυκλάδων. Έχει προσεγγιστεί μέσω μιας οικείας και φιλόξενης αυλής, όπου εισέρχεται ο επισκέπτης μέσα σε ένα τεράστιο πλήρες καθιστικό με υψηλή θολωτή οροφή σε παραδοσιακό στυλ της Σαντορίνης. Η τραπεζαρία εξυπηρετείται από μια καλά εξοπλισμένη πινακοθήκη σε στυλ κουζίνας.

Μια χειροποίητη γυάλινη πόρτα οδηγεί στην κύρια κρεβατοκάμαρα με ένα μεγάλο, κυκλικό king size κρεβάτι, με δροσερό λευκό χρώμα στους τοίχους και ιταλικά πλακάκια δαπέδου. Σε αυτό το δωμάτιο βρίσκεται και ένα μεγάλο τζακούζι με κεραμίδια μωσαϊκών γυαλιού. Το μπάνιο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως ένα μεγάλο ντουζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι 10 λόγοι για τους οποίους όλες οι γυναίκες τρελαίνονται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Η κυρτή σκάλα οδηγεί από τον ενιαίο χώρο του καθιστικού στον ημιώροφο όπου βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι. Ένα φεγγάρι σε σχήμα παραθύρου δίνει μια εξαιρετική και ρομαντική θέα στην Καλντέρα, όπως και το εξωτερικό ιδιωτικό Jacuzzi.

Το τρίτο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι – η σουίτα – διαθέτει ιδιωτικό χώρο καθιστικού με τζάκι και έχει ξεχωριστή είσοδο από την αυλή με εσωτερική πόρτα που οδηγεί στον κύριο χώρο διαβίωσης. Υπάρχει μια μικρή κουζίνα και mini-bar. Το μπάνιο είναι εντυπωσιακό με μεγάλη κυκλική μπανιέρα, ντους, και μια εσοχή από χειροποίητα κεραμικά φύλλα χρυσού που διακοσμεί τα ήδη υγιεινής.

Από το ιδιωτικό τζακούζι στη βεράντα μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο δυτικό τμήμα του νησιού και του αρχαίου ηφαιστειακού βράχου που στέκεται μεγαλοπρεπώς. Αυτή η περιοχή είναι σίγουρο ότι θα σας δελεάσει να δοκιμάσετε ένα ποτήρι περίφημο κρασί του νησιού και να απολαύσετε το φημισμένο ηλιοβασίλεμα, ενώ απολαμβάνετε τη μαγεία της Σαντορίνης.

Έτσι, το ηλιοβασίλεμα μετατρέπεται σε μια καθαρά ιδιωτική υπόθεση.

Πηγή: modernhomes.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share