Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πές μου τι ζώδιο είναι να σου πώ τι τον ξενερώνει!!

28 Νοεμβρίου 2011
Πές μου τι ζώδιο είναι να σου πώ τι τον ξενερώνει!!

Όλες μας έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να «ψυχολογήσουμε» την συμπεριφορά των ανδρών και να καταλάβουμε τί μπορεί να σκέφτονται και τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουν!

Ενώ όλα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά σε μία νέα γνωριμία ή σχέση, εντελώς ξαφνικά από μία ασήμαντη αφορμή, το όμορφο κλίμα αλλάζει και... παρατηρείς ότι ο άνδρας που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε ερωτευμένος, τώρα αρχίζει σιγά - σιγά να απομακρύνεται και γίνεται αδιάφορος!

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στη φάση που αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ κάτι άλλαξε ανάμεσά σας, ή απλά θέλεις να προλάβεις το «κακό» και να μάθεις τί πρέπει να αποφύγεις για να μην «ξενερώσει», τότε διάβασε το ζώδιό του και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να τον κρατήσεις πάντα δίπλα σου!

Κριός

Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς και να του θέσεις τους όρους σου, τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι «χαμένο»! Ο άνδρας Κριός είναι πολύ ενθουσιώδης τύπος, ωστόσο το ενδιαφέρον του φεύγει πάρα πολύ γρήγορα, όταν μία γυναίκα προσπαθεί να του περιορίσει την ελευθερία του, τον πιέζει ή έχει πολλές απαιτήσεις.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, τότε κομμένα τα νυχτοπερπατήματα με τα φιλαράκια σου» : Όσο και να προσπαθήσεις, δεν μπορείς να κόψεις τις συνήθειες του Κριού.

«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!

«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια...»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό με αυτή την ατάκα! Φυσικά και ο Κριός μπορεί να σκεφτεί το γάμο, αλλά καλύτερα να το κάνει από μόνος του, τη στιγμή που δεν το περιμένεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και χαλαρή μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις... μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!


Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αλλά και την ασταθή, κυκλοθυμική συμπεριφορά! Αν λοιπόν αλλάζεις διαρκώς άποψη ή σε «πιάσει» να του λες ψέματα, τότε θα κάνει υπομονή, θα περιμένει να σε πιάσει και σε άλλη ατασθαλία και στη συνέχεια - αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά - θα μπει στη διαδικασία να «ξενερώνει»! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Βλέπεις τη σχέση μας σοβαρά; Τι θα γίνει με μας ; Σου δίνω προθεσμία 3 μέρες για να μου απαντήσεις»: Ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να πάρει αποφάσεις.

«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι»: Ακόμα και αν δεν το εννοείς και το πεις απλά για να τον «πικάρεις» είναι μεγάλο λάθος. Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή!

«Το ξέρω ότι κάναμε σχέδια για σήμερα, αλλά τώρα δεν έχω κέφια για να βγούμε. Το κανονίζουμε για αύριο καλύτερα»: Η ασυνέπεια και τα ψεματάκια είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο και η συμπεριφορά σου σταθερή. Μην σε πιάνει το άγχος και οι ανασφάλειες σου και προσπαθείς να του κρύψεις πράγματα για σένα ή ακολουθείς «κόλπα» για να τον εξιτάρεις! Τα μόνα που θέλει είναι 1) αισθησιασμός, 2) ασφάλεια, 3) σταθερότητα!


Δίδυμος

Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες, άκουσέ με και μένα λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρω»: Διακόπτεις το Δίδυμο; Αμφισβητείς τις γνώσεις του; Τότε φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον....

«Πολύ μιλάς, με κούρασες ...άσε και κανέναν άλλον να πει καμιά κουβέντα»: Μην περιμένεις τον Δίδυμο να σταματήσει να μιλά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όσα σου λεει και του το δείχνεις, τότε σίγουρα αυτός θα βρεις γρήγορα κάποια άλλη, που θα του επαινεί την εξυπνάδα του!

«Δες επιτέλους τη σχέση μας λίγο πιο σοβαρά...Όλο άλλες κοιτάζεις, δεν νοιάζεσαι για μένα»: Γκρίνια, παράπονα, ζήλιες και απαιτήσεις;;; Προσοχή, θα φύγει μακριά!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Εκτός από ερωτική του σύντροφος, γίνε η καλύτερή του φίλη! Διατήρησε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα επικοινωνίας μεταξύ σας και άφησέ του απεριόριστες ελευθερίες!


Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετά «παρατράγουδα» για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Ρε παιδί μου είσαι πολύ "μαμάκιας", γίνε άντρας επιτέλους»: Η αλήθεια είναι ότι ο άνδρας Καρκίνος έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη μαμά του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει αναγκαστικά να αποδεχτείς, χωρίς να το κρίνεις...

«Εντάξει το ξέρω ότι με αγαπάς και ότι ενδιαφέρεσαι, δεν χρειάζεται να μου λες όλο τα ίδια και τα ίδια, με πιέζεις»: Αν προσβάλεις τον Καρκίνο, ενώ σου εκδηλώνει τα συναισθήματά του, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα..

«Δεν είσαι και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ..»: Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να του το ομολογήσεις έτσι ψυχρά ...

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Κάνε τη σχέση σας ένα ρομαντικό παραμύθι! Επιβεβαίωσέ του τα συναισθήματά σου, γιατί ο Καρκίνος είναι ο άνδρας που θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια!



Λέων

Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Δεν σου πάει αυτό που φοράς σήμερα, νομίζω ότι σε παχαίνει»: Εδώ καθόταν με τις ώρες για να ετοιμαστεί και να δει τι θα φορέσει για να σε εντυπωσιάσει και εσένα δεν σου αρέσει; Ο Λέοντας θέλει μόνο επαίνους.

« Μωρό μου αν μου έλεγαν να διαλέξω εσένα ή τον Ρουβά, φυσικά και θα διάλεγα τον Ρουβά»: Κάποια πράγματα δεν τα λέμε ούτε για αστείο σε έναν Λέοντα. Μα ποιος είναι ο Ρουβάς τέλος πάντων; Δεν μπορεί να είναι καλύτερος από τον Λιονταρίνο σου!

« Δεν γίνεται να αποφασίζεις εσύ συνέχεια για τα πάντα. Άσε με και εμένα να πάρω καμιά πρωτοβουλία»: Σημασία δεν έχει το τι θα του πεις του Λέοντα, αλλά ο τρόπος! Σίγουρα δεν ανέχεται τους τσαμπουκάδες και την αγένεια. Φυσικά και θέλει να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις, αν όμως του ζητήσεις κάτι με τρόπο τρυφερό και γλυκό, τότε δεν θα σου χαλάσει χατίρι!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Θαύμασέ τον σαν να είναι ο βασιλιάς σου, κάνε του επαίνους και δώσε του την ευκαιρία να παίρνει πρωτοβουλίες!



Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, θα αρχίσει λοιπόν να χάνει το ενδιαφέρον του, αν διαπιστώσει ότι η γυναίκα που έχει απέναντί του είναι ασταθής, δεν περιποιείται τον εαυτό της και δεν κρατά το λόγο της. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν μπορεί να την δέχεται από το ταίρι του!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, έχουν περάσει τόσοι άντρες από τη ζωή μου»: Μπορεί να το εννοείς αυτό που λες, όμως καλό είναι ο Παρθένος να μην ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής. Αναζητά μία συνεσταλμένη γυναίκα, που σίγουρα θα έχει πολύ λιγότερες εμπειρίες από εκείνον.

«Τι δουλεύεις τόσες ώρες, νομίζεις ότι θα πάρεις περισσότερα λεφτά»; Ο Παρθένος είναι εργασιομανής, θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται επαγγελματικά. Αν ειρωνευτείς αυτή την ανάγκη του και τον μειώσεις, τότε σίγουρα θα «χαλαστεί»!

«Γιατί δεν μου εκδηλώνεσαι; Δείξε μου τα συναισθήματά σου ...πες μου μια γλυκιά κουβεντούλα»: Ο Παρθένος δεν είναι ο άνδρας που θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και μετά από λίγο θα εξαφανιστεί. Μην περιμένεις να ακούσεις ρομαντικές ερωτικές εξομολογήσεις. Με το να τον πιέζεις και να του γκρινιάζεις να σου εκδηλωθεί, σίγουρα θα τον απομακρύνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Ο Παρθένος δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν, γι' αυτό προσπάθησε εσύ να προσαρμοστείς στους ρυθμούς του. Δείξε σταθερή συμπεριφορά απέναντί του και απέδειξε τα συναισθήματά σου με έμπρακτο τρόπο!



Ζυγός

Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις, γι' αυτό αν μία γυναίκα τροχίζει διαρκώς τα νύχια της για καβγά, τότε ο Ζυγός «την κάνει με ελαφρά...»!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Δεν έχω καμία διάθεση να βγω πάλι για διασκέδαση, αν θέλεις να με δεις, τότε κανόνισε να κάνουμε κάτι οι δυο μας»: Ο Ζυγός είναι λάτρης της παρέας και της διασκέδασης. Αν εσύ προτιμάς να βρίσκεστε διαρκώς οι δυο σας στη «φωλίτσα» σας και δεν σου αρέσει να περνάτε και χρόνο με παρέα, τότε ναι, θα βαρεθεί!

«Αν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να κοροϊδέψεις εμένα, τότε είσαι πολύ γελασμένος, αφού σε βλέπω πώς κοιτάζεις σαν «ξερολούκουμο» κάθε θηλυκό»: Ο Ζυγός είναι «φλερτατζής» και αρκετά κοινωνικός, όμως με την γκρίνια το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον ωθήσεις ακόμα περισσότερο σε αυτό, που τόσο πολύ σε εκνευρίζει σε αυτόν !

«Αποφάσισε επιτέλους τι θες από εμένα ...»: Μην περιμένεις να αποφασίσει, γιατί όσο πιέζεις τον Ζυγό και του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρει μία απόφαση, τόσο τον απομακρύνεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας μία ατελείωτη διασκέδαση! Μην του θέτεις «τελεσίδικα» και προσπάθησε να μην είναι απότομη η συμπεριφορά σου απέναντί του, ακόμα και όταν το αξίζει! Με διπλωματία και ευγένεια μπορείς να κάνεις έναν Ζυγό ...ότι θέλεις!



Σκορπιός

Προσπαθείς με «τερτίπια» αδιαφορίας ή με ψεύτικες δηλώσεις να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τότε ο Σκορπιός δεν θα ανεχτεί για πολύ τα παιχνιδάκια, γρήγορα θα βαρεθεί και θα ξεκινήσει να αναζητά νέες συγκινήσεις.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Θυμάμαι ο πρώην μου ήταν απίστευτος στο σεξ»: Αν πεις αυτή την ατάκα στο Σκορπιό, τότε πολύ απλά θα σου απαντήσει "Τότε πήγαίνε στον πρώην σου" και θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να μετανιώσεις για την κουβέντα που ξεστόμισες.

«Μην με αγγίζεις, έχω τα νεύρα μου μαζί σου και δεν έχω όρεξη ούτε για αγκαλίτσες, ούτε και για χαδάκια»: Απορρίπτεις ερωτικά έναν Σκορπιό; Τότε να ξέρεις ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις ολέθριες συνέπειες...Οχι μόνο θα βαρεθεί, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τον παρακαλάς εσύ και αυτός να σου λεει όχι!

«Δεν έχεις το δικαίωμα να θέλεις να τα ξέρεις όλα και εσύ να κρατάς μυστικά από μένα. Αν θες να τα πάμε καλά, τότε θα δίνεις και εσύ λογαριασμό σε μένα»: Ο άνδρας Σκορπιός δεν ανέχεται τελεσίδικα, ούτε διατακτικό υφάκι! Πρέπει να του δίνεις αναφορά για τα πάντα , αλλά να ξέρεις ότι αυτός πάντα θα κρατά μυστικά από εσένα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Δείξε του με πάθος τα συναισθήματά σου, άφησέ τον να «εισβάλλει» στη ζωή σου και να μην έχει ποτέ καμία αμφιβολία, για το πώς σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι!

Τοξότης

Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα την γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Καλά τέτοια ώρα με θυμήθηκες; Όλη μέρα περίμενα ένα τηλεφώνημά σου ...»: Μην προσπαθήσεις να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις επικοινωνίες σου με τον άνδρα Τοξότη, γιατί όχι μόνο θα αποτύχεις, αλλά θα τον κουράσεις κιόλας!

«Ακύρωσα το γυμναστήριο και τον καφέ με τις φίλες μου για να σε δω. Βρες επιτέλους και εσύ περισσότερο χρόνο για μένα »: Αν ο άνδρας Τοξότης καταλάβει ότι τα πάντα στη ζωή σου περιστρέφονται γύρω από αυτόν, θα χάσει το ενδιαφέρον του. Γιατί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου και να αλλάξει τις δραστηριότητές σου, αφού αυτός ποτέ δεν θα το έκανε αυτό για σένα;

«Αυτός ο φίλος σου δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι σε παρασύρει! Δεν θέλω να βγαίνετε οι δυο σας»: Όποια γυναίκα προσπαθήσει να του βάλει ηθικά διλήμματα και να τον ξεκόψει από τους φίλους του, θα το μετανιώσει πικρά! Ακόμα και δίκιο να έχεις, δεν πρόκειται να το βρεις, γιατί ο άνδρας Τοξότης βάζει τη φιλία πάνω από όλα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Κάνε τη σχέση σας ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό πάρτι! Προγραμμάτισε ταξίδια, βραδιές με φίλους και ζήσε στο πλάι του την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό. Άφησέ τον κάποιες στιγμές να διατηρεί και τις αμφιβολίες του για τα αισθήματά σου, γιατί ο άνδρας Τοξότης λατρεύει τα «δύσκολα»!



Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που: 1) δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή, 2) προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, 3) είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Και που δουλεύεις τόσες ώρες τι καταφέρνεις; Εγώ και λιγότερο δουλεύω και περισσότερα λεφτά βγάζω»: Ακόμα και αν πάνω σε κουβέντα σου ξεφύγει και μειώσεις - άθελά σου - την δουλειά του, μην παραξενευτείς αν το τηλέφωνό σου δεν ξαναχτυπήσει!

« Γιατί δεν βγαίνουμε, γιατί δεν διασκεδάζουμε, σπάνια με κερνάς και ένα δωράκι μου κάνεις μόνο στη γιορτή μου»: Ο Αιγόκερως υπολογίζει το χρήμα, δεν του αρέσει να το σκορπά άσκοπα σε εξόδους και δώρα! Αν εμμέσως τον πεις τσιγκούνη, τότε δεν θα μπορέσει ποτέ να σε πάρει στα σοβαρά!

«Μίλησα σήμερα με τον πρώην μου τον Κώστα, θυμάσαι σου είχα πει ότι κρατάμε φιλικές επαφές. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ, θέλεις να έρθεις μαζί»;: Μην περιμένεις ο άνδρας Αιγόκερως να έχει τόσο προοδευτικές ιδέες. Δεν του αρέσουν οι τόσο φιλελεύθερες γυναίκες, γι' αυτό και αν δείξεις ότι είσαι τόσο προοδευτική, θα πάψει να σου έχει εμπιστοσύνη !

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη αλλά και ...σεβασμό! Δείξε του πίστη, αφοσίωση αλλά και θαυμασμό για τα επιτεύγματά του και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!



Υδροχόος

Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα, μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα, δεν προβληματίζεται για ότι συμβαίνει γύρω της και το μόνο που την νοιάζει είναι τα λούσα, η διασκέδαση και ο έρωτας! Επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από την γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Τι θα κάνουμε το Σαββατόβραδο; Δεν μπορώ συνέχεια να κανονίζουμε τελευταία στιγμή, πρέπει επιτέλους να μπεις σε ένα πρόγραμμα»: Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις να βάλεις τον άνδρα Υδροχόο σε πρόγραμμα, αλλά με μία τέτοια ατάκα σίγουρα θα τον απομακρύνεις, αφού βαριέται οικτρά να βάζει σε πρόγραμμα τη ζωή του!

«Ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί σου! Εγώ και εσύ στο σπιτάκι μας, με τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο ...»: Φυσικά και ο άνδρας Υδροχόος κάποια στιγμή παντρεύεται, όμως τον πνίγει και μόνο η σκέψη και η κουβέντα περί αιώνιας αγάπης, γάμου και οικογένειας!

«Δεν μου αρέσει να μιλάς με άλλες γυναίκες, θέλω αν είμαι η μοναδική γυναίκα της ζωής σου»: Πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι ο άνδρας Υδροχόος είναι πολύ κοινωνικός, έχει σταθερές φιλίες με γυναίκες και δεν πρόκειται ποτέ να κόψει τις αγαπημένες του συνήθειες, για κανέναν και για τίποτα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Γίνε το καλύτερο και πιο έμπιστο φιλαράκι του! Δείξε ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του και αιφνιδίασέ τον με εκπλήξεις που τόσο πολύ του αρέσουν!



Ιχθύς

Γρήγορα μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη με καβγάδες και χωρισμούς!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Σε ποιον κόσμο νομίζεις ότι ζεις; Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα...Νομίζεις ότι πιστεύω όλα όσα μου λες»; Ο άνδρας Ιχθύς όταν είναι ερωτευμένος, εκδηλώνει τα συναισθήματά του με τρόπο υπερβολικό! Παρόλο που θα ακούσεις πολλά λόγια που μέσα σου μπορεί να τα αμφισβητείς, αν λειτουργήσεις καχύποπτα απέναντί του και θελήσεις να τον προσγειώσεις, στην πραγματικότητα θα αδιαφορήσει!

« Μην με παίρνεις τόσα πολλά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα, κουράστηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, με πνίγεις με την αγάπη σου»: Ο άνδρας Ιχθύς θα θελήσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα να σε ακούσει και να σου δείξει τα αισθήματά του, αν όμως καταλάβει ότι γίνεται ενοχλητικός ή ότι δεν του το ανταποδίδεις, θα πληγωθεί και θα μαζευτεί!

«Θέλω το χρόνο μου, μη με πιέζεις»: Μπορεί τα συναισθήματα του Ιχθύ να τα θεωρήσεις δεδομένα...σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι! Αν απομακρυνθείς και τον αφήσεις ελεύθερο, θα στεναχωρηθεί μερικές μέρες, όμως σύντομα θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας ένα μοναδικό παραμύθι με εκείνον πρωταγωνιστή! Ρομαντικές εκπλήξεις, πολλές τρυφερές εκδηλώσεις και συναίσθημα δίχως όρια, είναι μερικά από τα «συστατικά» για να τον έχεις πάντα κοντά σου

πηγή: himaira

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share