Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σύζυγος να σου πετύχει!!Πουλάει τον άντρα της μέσω Internet!!

25 Νοεμβρίου 2011
Σύζυγος να σου πετύχει!!Πουλάει τον άντρα της μέσω Internet!!

«Εύκολος να συντηρηθεί, χρειάζεται μόνο τροφή και νερό κάθε 3-5 ώρες,» έλεγε μία αγγελία στο τμήμα «Free Stuff» του Craiglist. Αλλά αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη αγγελία «προς πώληση» καθώς αυτή η γυναίκα από την Utah πρόσφερε προς πώληση τον σύζυγο της που ισχυρίζεται ότι είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια. «Του αρέσει το φαγητό και παίζει βίντεο-παιχνίδια όλη την ημέρα«, γράφει.

Η Alyse Bradley δημοσίευσε την αγγελία ως αστείο, προσφέροντας τον 22χρονο σύζυγό της, Kyle Bradley, στον πλειοδότη, σύμφωνα με αυτά που η Salt Lake Tribune ανέφερε. Από τότε που το video game Modern Warfare 3 κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου, ο Kyle δεν μπορούσε να ξεκολλήσει. Πρόσφατα επέστρεψε στη Γιούτα από το Aghanistan αφού υπέστη έναν τραυματισμό στην πλάτη, και είπε στα νέα του ABC 4 ότι τα βίντεο-παιχνίδια είναι ένας τρόπος να κρατήσει επαφές με τους φίλους του από τον στρατό.

Μετά από 48 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, η Alyse είχε μια ιδέα. «Δεν τον έβλεπα καθόλου,» είπε η Alyse στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Έτσι, μια μέρα του είπα: 'Θα σε βγάλω στο Craigslist, να ξέρεις.' Η πεθερά μου, δήλωσε: 'Κάν 'το!' Και έτσι, το έκανε.

Πηγή:youkoufme.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share