Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσάι από περιττώματα "πάντα"!!!Και όμως είναι πανάκριβο!

24 Νοεμβρίου 2011
Τσάι από περιττώματα

Ο An Yanshi ξεκίνησε πρόσφατα ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό σχέδιο που ευελπιστεί να του αποδώσει κέρδος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Μετά από ένα σεμινάριο που παρακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι, έμαθε κάτι που δεν γνώριζε: Τα ζώα «πάντα» απορροφούν μόνο το 30% από τις τροφές που τρώνε, ενώ το υπόλοιπο 70% αποβάλλεται από τα περιττώματά τους.

Κι αν αναρωτιέστε τώρα τι σημασία έχει αυτό για τον Κινέζο καθηγητή καλλιγραφίας, μάλλον πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο επιχειρηματικά! Η απάντηση είναι απλή: Τα «πάντα» τρέφονται ως επί το πλείστον με φύλλα μπαμπού, ένα φυτό που -όπως έχει αποδειχτεί από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει παγκόσμια- περιέχει πολλές αντικαρκινικές ουσίες.

Ο κ. Yanshi, λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κόπρανα των «πάντα» ως αποκλειστικό φυσικό λίπασμα στις φυτείες πράσινου τσαγιού που διαθέτει, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ευεργετική δράση του εν λόγω τσαγιού στην καλή υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς θα αποκτήσει διπλάσσιες αντικαρκινικές ιδιότητες.

Μάλιστα έσπευσε στο Πανεπιστήμιο Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας για να πατεντάρει την ιδέα του. «Δεν γνωρίζω ακόμη τη γεύση που θα έχει το τσάι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα κοστίζει ακριβά», είπε σε δήλωσή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πολλοί ειδικοί, ωστόσο, αντικρούουν τη θεωρία του ως »ψευδοεπιστημονική», επιζητώντας περισσότερες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Το πανάκριβο τσάι του κ. Yanshi αναμένεται να κοστίζει περίπου 35.000 δολάρια για μόλις 500 γραμμάρια από την «πολυαναμενόμενη» ανοιξιάτικη σοδειά του, ποσό αστρονομικό για τσάι ανά τον κόσμο. Η μυρωδιά του πάντως ελπίζουμε να είναι καλή!

Πηγή:perierga.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share